Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
příběhy ze života

Karlík a továrna na čokoládu - 20%
(1x)
Karlík Bucket, chlapec z chudé rodiny, souhrou šťastných náhod získá los, jenž mu umožní spolu s dalšími dětskými výherci navštívit továrnu na čokoládu pana Willyho Wonky.
příběhy ze života
Ukázky

Karlík a továrna na čokoládu

239 Kč
191 Kč
Sliz - 20%
(1x)

Vítejte na jednom zvláštním ostrově… Je malý, hezký, jen kdyby tu nebydlela ta spousta příšerných dospělých. Školu, park, ba i hračkářství mají na starost lidé, kterým nic neudělá větší radost, než když můžou nějakému dítěti znepříjemnit život....

příběhy ze života
Ukázky

Sliz

198 Kč
158 Kč
Annin vysněný domov - 20%

Pátý díl oblíbené série o Anně ze Zeleného domu Anna se vdává! Její milovaný Gilbert se stal lékařem, a tak spolu mohou konečně začít nový život daleko od Avonlea. Svůj vysněný domov najdou v malém bílém domečku na mořském pobřeží, odkud je to k jenom kousek k majáku.

příběhy ze života
Ukázky

Annin vysněný domov

209 Kč
167 Kč
Fotbalový král - 20%
Ono je to jedno. Jestli je člověk malej kluk, dospělej chlap nebo jestli je dědek. Hlavní je se z nikoho a z ničeho nezbláznit, a když je malér, když člověka srazej k zemi a když si myslí, že na to nemá, musí se vzpamatovat a zmáknout to.
příběhy ze života
Ukázky

Fotbalový král

179 Kč
143 Kč
Nejdůležitější na světě je kouzelné jablko - 20%

Bujná fantazie nese ovoce! Neuvěřitelný příběh od oblíbené autorky. Maruška chodí do druhé třídy a má hlavu plnou fantazie: ráda si povídá s vymyšlenými postavami a ztrácí se v představách, které jsou víc než skutečné. Její kamarádka Veronika by to taky chtěla umět, a tak ji Maruška na jednu výpravu do světa fantazie vezme s sebou.

příběhy ze života
Ukázky

Nejdůležitější na světě je kouzelné jablko

249 Kč
199 Kč
Truhla času - 20%
(5x)
Se světem se stalo cosi divného. Lidé přebývají v truhlách, v nichž neplyne čas, a čekají na lepší budoucnost. Města zarostla lesem, ulicemi se potulují vlci a v obchodních domech řádí medvědi. Co se přihodilo?
příběhy ze života
Ukázky

Truhla času

198 Kč
158 Kč
Zimní hříbě - 20%

Některá pouta nezlomí ani nepřízeň osud. Jedenáctiletá Abbie je umístěna do pěstounské rodiny, protože její máma nezvládá pití a nedokáže se o ni starat. Na odlehlou farmu přijíždí plná vzdoru a vzteku.

příběhy ze života
Ukázky

Zimní hříbě

179 Kč
143 Kč
Ikabog - 20%
(4x)
Království jménem Přehršlánie bývalo nejšťastnější na světě. Oplývalo spoustami zlata, zdejší král měl nejkrásnější knír ze všech a po místních dobrotách lidé tančili blahem. Jen v mlžném Mokřadu na severu žil podle legendy strašlivý Ikabog.
příběhy ze života
Ukázky

Ikabog

349 Kč
279 Kč
Navždycky - 20%
(2x)
Láska přes messenger. Feel-good romance ze střední.
příběhy ze života
Ukázky

Navždycky

249 Kč
199 Kč
Anna z Avonlea - 20%
Ve druhé knize z řady o Anně naše milá rusovláska přijme místo učitelky v avonleaské škole. Také se rozhodne založit v Avonlea okrašlovací spolek.
příběhy ze života
Ukázky

Anna z Avonlea

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 37 položek
<< < 1 2 3 4 > >>