Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
ostatní sporty

Trénink herní přirozenosti - 20%
Podstatou této knihy je přiblížit trenérům sportovních her, koučům, učitelům a v neposlední řadě i rodičům, jak funguje sebeuvědomování při sportovním výkonu a na základě toho nastínit novou cestu, jak postupovat při výchově sportovních talentů.
ostatní sporty
Ukázky

Trénink herní přirozenosti

169 Kč
135 Kč
Běhání - 20%
(1x)
Další publikace známých autorů je určena úplným začátečníkům i pravidelně a systematicky běhajícím sportovcům, jejichž cílem je získání a udržení kondice a zvyšování výkonnosti.
ostatní sporty
Ukázky

Běhání

169 Kč
135 Kč
Já jsem hledal:2.Díl - 20%
(1x)
Tematicky uspořádaný soubor duchovních statí, pojednání a reflexí autora z let 2008 – 2009. O cestě jógy, o mém setkání s Mistrem a obyčejném životě, který se mi stal dharmou...
ostatní sporty
Ukázky

Já jsem hledal:2.Díl

90 Kč
72 Kč
Snowboarding - 20%
Další vydání úspěšného bestseleru, ve kterém všichni vyznavači tohoto krásného a dynamického sportu mimo jiné naleznou novou techniku alpské jízdy, která je přizpůsobena freestylovým snowboardům a spoustu detailně popsaných triků pro freestyle.
ostatní sporty
Ukázky

Snowboarding

144 Kč
115 Kč
Výživa pro maximální sportovní výkon - 20%
Každého člověka vyznávajícího aktivní životní styl často trápí otázka kdy a co jíst. A právě nutriční timing, tedy optimální načasování příjmu těch správných živin, podporující maximalizaci výkonu a energie, je velmi důležitý pro tvorbu svalové tkáně.
ostatní sporty
Ukázky

Výživa pro maximální sportovní výkon

271 Kč
217 Kč
Cvičení s měkkým míčem - 20%
Malý měkký míč je velmi oblíbenou cvičební pomůckou, jejíž využití se uplatní nejen při posilování svalů při cvičebních aktivitách, ale především v rehabilitaci, kde může pomoci zpevnit svaly pánevního dna a uvolnit bolesti zad.
ostatní sporty
Ukázky

Cvičení s měkkým míčem

169 Kč
135 Kč
Pilates pro rehabilitaci - 20%
Kniha známé propagátorky Pilates a autorky již šesté publikace o této metodě je tentokrát určena všem, kteří chtějí cvičit pro zdraví, využít ji však mohou také fyzioterapeuti a trenéři, kteří zde naleznou užitečné tipy na rehabilitační cvičení.
ostatní sporty
Ukázky

Pilates pro rehabilitaci

186 Kč
149 Kč
Stolní tenis - 20%
Víte, který sport patří k nejrozšířenějším a nejrychlejším na světě? Chcete si jej vyzkoušet? Pak vítejte ve světě malého kulatého míčku, rychlosti a neuvěřitelných zážitků.
ostatní sporty
Ukázky

Stolní tenis

135 Kč
108 Kč
Lezeme a šplháme - 20%
Pro všechny zájemce toužící po spontánních aktivitách představuje lezení na umělé stěně skvělou příležitost k formování fyzické i psychické kondice.
ostatní sporty
Ukázky

Lezeme a šplháme

149 Kč
119 Kč
Předškoláci v pohybu - 20%
Publikace, určená především cvičitelům dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelkám v mateřských školách a rodičům, se zabývá všestrannou pohybovou průpravou dětí. Autorky se zaměřily na praktické ukázky cvičebních jednotek a pohybových her.
ostatní sporty
Ukázky

Předškoláci v pohybu

161 Kč
129 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 38 položek
<< < 1 2 3 4 > >>