Nejprodávanější tituly - leden 2022
zoologie

Ohroženi hmyzem? - 11%
Záměrem autora je podat svědectví o pokrocích v poznávání života a chování hmyzu za posledních čtyřicet let od prvního vydání jeho úspěšné prvotiny Neobvyklá setkání.
zoologie
Ukázky

Ohroženi hmyzem?

806 Kč
716 Kč
Okouzlena vlky - 11%
(1x)
Dokážete si představit, že svou zaslouženou dovolenou trávíte namísto u moře uprostřed vlčí smečky a pro samou starost o vlčí mláďata nevíte, kam dřív skočit?
zoologie

Okouzlena vlky

359 Kč
319 Kč
Planeta hmyzu
Příroda nás ohromuje svou složitostí a hmyz tvoří významnou část těchto důmyslně vybudovaných systémů, v nichž my představujeme jen jeden druh z milionů.
zoologie

Planeta hmyzu

232 Kč
Poslední století koní - 11%
Kůň kráčí po boku člověka už od nepaměti. Neobešlo se bez něj zemědělství, propojoval města i země, rozhodoval války. Pak se však kentaurský pakt rozpadl a za pouhé století kůň vymizel z historie, jejíž byl po celá tisíciletí součástí.
zoologie

Poslední století koní

628 Kč
558 Kč
Ptáci - 11%
Systematický a praktický průvodce přibližuje na svých stránkách za pomoci detailních záběrů nejvyšší kvality přes 300 druhů ptáků. Zároveň je skvělým společníkem na cestu do přírody pro nadšence každého věku i úrovně znalostí.
zoologie

Ptáci

269 Kč
239 Kč
Rok včelaře - 11%
Dílo ocení všichni, kteří se chtějí o včelách a včelařích něco dozvědět, chtějí se naučit používat jejich produkty, žít se včelami v souladu a třeba pro ně i něco dobrého udělat. Mnoha tématy a zamyšleními se mohou inspirovat i samotní včelaři.
zoologie

Rok včelaře

243 Kč
216 Kč
Řeč zvířat - 11%
Jak dospělí sloni komunikují se svými mláďaty?
zoologie

Řeč zvířat

449 Kč
399 Kč
Říše zvířat - 11%
Žijeme v úžasném světě plném pozoruhodných zvířat. Objevujte zvířata stranu po straně a naučte se vše o různých živočišných druzích, jejich jedinečných schopnostech a prostředí, ve kterém žijí.l
zoologie

Říše zvířat

269 Kč
239 Kč
Systém a fylogeneze savců - 11%
Druhová diverzita vývojových linií organismů na Zemi je úžasně bohatá a stále ji známe pouze částečně a neúplně. Mezi nejlépe známé živočichy nesporně patří savci.
zoologie
Ukázky

Systém a fylogeneze savců

603 Kč
536 Kč
Včelařit jako včela - 11%
Po mimořádně úspěšném prvním dílu Myslet jako včela přichází autor s další přelomovou knihou, v níž se zabývá včelstvy jako biologickými celky.
zoologie

Včelařit jako včela

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 58 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>