Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
česká

Deník farářky
(2x)

O životě někde mezi nebem a zemí Boží cesty jsou nevyzpytatelné a nekonvenční farářka Martina Viktorie Kopecká o tom ví své. Valnou většinu jejího života se nezdálo, že bude aspirovat na službu v církvi – a přesto je dnes výraznou postavou Církve československé husitské.

česká
Ukázky

Deník farářky

279 Kč
Listopád
(18x)
Ptali jste se někdy sami sebe, jaký by byl váš život, kdyby v listopadu 1989 dopadlo všechno jinak?
česká
Ukázky

Listopád

259 Kč
Tři kapitoly
(1x)
Pokud se první prozaický text básníka Daniela Hradeckého nazýval Trosky jednoho deníku, jeho nová próza by mohla směle navazovat podtitulem Trosky jednoho románu.
česká
Ukázky

Tři kapitoly

159 Kč
Letenka do neznáma
(2x)
Fascinující příběh Elišky Krausové-Chaves, sestry spisovatele Ivana Krause, politologa Michaela Krause a moderátora Jana Krause, která na jaře roku 1968 vyrazila do Kolumbie zdokonalit svoji španělštinu, jako by jela na Slapy!
česká
Ukázky

Letenka do neznáma

219 Kč
Heřmánkové údolí - 30%
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
česká
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
118 Kč
Kapitán
(1x)
Lidské armády, vojáci i čarodějové, desetitisíce mužů – všichni vybavení tou nejmodernější a nejničivější technikou, postupují do Pustiny na území, kam lidská noha už stovky let nevstoupila.
česká
Ukázky

Kapitán

259 Kč
Královražda na Křivoklátě - 30%
(5x)
Přemysl II. Otakar slaví patnácté výročí korunovace českým králem.
česká
Ukázky

Královražda na Křivoklátě

199 Kč
139 Kč
Smrtholka
(5x)
Hlavní hrdinka druhého románu Lucie Faulerové se vyrovnává s několika tragickými rodinnými událostmi, které se mohou zdát nepochopitelné, a snaží se najít jejich příčinu.
česká
Ukázky

Smrtholka

168 Kč
Ano, můj pane - 30%
(2x)
Ondřej z Rohatce se po několika letech, kdy se živil jako žoldnéř, rozhodne s tímto způsobem obživy skončit. Vzhledem k tomu, že při něm nezbohatl, považuje takový život za nepřiměřeně nebezpečný.
česká
Ukázky

Ano, můj pane

199 Kč
139 Kč
Augiášův chlév - 30%
(1x)
„Finito! Život dobrodruha na volné noze Roberta Balcara za pár hodin ukončily dvě kulky. Byly vypáleny z dalekonosné pušky, přičemž první ze střel ho nezasáhla zcela přesně, čímž mu byly dopřány ještě dvě vteřiny vědomí.
česká
Ukázky

Augiášův chlév

179 Kč
125 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>