Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
česká

Milý Bene - 20%

Když v lidech láska dřímá, tak je to príma Milý Bene… tak začínají všechny příběhy, pocity a vzpomínky, které si autorka vyměňuje s bratrem své první lásky.

česká
Ukázky

Milý Bene

249 Kč
199 Kč
Mozartovy slzy - 20%
Wolfgang Amadeus Mozart – geniální hudebník, který nás neudivuje jen svou tvorbou, ale také svým nezřízeným životem. Čtivou formou tato kniha mapuje Mozartův život rok po roku od narození do jeho smrti.
česká
Ukázky

Mozartovy slzy

129 Kč
103 Kč
Underground: Revoluce - 20%
(2x)
Svět se ponořil do temnoty, ale Praha City je šťastné město plné neonů a milionů spokojených lidí. Alespoň to tvrdí zprávy City News. Jenže i redaktoři všudypřítomného televizního kanálu vědí, že pod povrchem bublá revolta.
česká
Ukázky

Underground: Revoluce

299 Kč
239 Kč
Z Izrastiny s láskou - 20%
(8x)
Ve své knize se ostřílený reportér a laureát ceny Magnesia Litera vyznává z hluboké náklonnosti k Izraeli, Palestině a jejich obyvatelům.
česká
Ukázky

Z Izrastiny s láskou

238 Kč
190 Kč
Zuzanin dech - 20%
(17x)
Co všechno udrží člověka při životě, když se svět kolem hroutí?
česká
Ukázky

Zuzanin dech

229 Kč
183 Kč
Zlodějka příběhů - 20%
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

česká
Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
223 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy - 20%
(16x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
česká
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

238 Kč
190 Kč
Mycelium III: Pád do temnot - 20%
(21x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
česká
Ukázky

Mycelium III: Pád do temnot

198 Kč
158 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží - 20%
(18x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

česká
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

198 Kč
158 Kč
Záměna - 20%
(6x)
Drobná překladatelka Vivien se celý život řídila chladnou logikou a práci prokládala péčí o svou jedinou žijící příbuznou. Když se však dostane do neřešitelné situace a musí zaplatit babičce operaci v soukromém sanatoriu, sáhne po zoufalém řešení ...
česká
Ukázky

Záměna

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>