Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
česká

Neviditelní
(9x)
Před třiceti lety prosadila skupinka mocných Velký reset. Zdůvodnila ho tím, že je třeba zabránit chaosu, ničení planety, dát všem stejná práva a odstranit chudobu, neboť spravedlivé je, aby nikdo nevlastnil nic.
česká
Ukázky

Neviditelní

199 Kč
Pierot, Na krev
(5x)
Třetí pokračování detektivních příběhů Trujkunt čtenáře opět zavede do nejvýchodnějšího regionu České republiky vklíněného mezi Těšínské a Moravskoslezské Beskydy na česko-polsko-slovenském Trojmezí.
česká
Ukázky

Pierot, Na krev

198 Kč
Poupátka
(8x)

Jizvy na dětské duši jen tak nezmizí. Zneklidňující román nositelky Ceny Jiřího Ortena. Divadlo umí okouzlit. Ví to i jedenáctiletá Františka, která se po škole víc než domů těší do dramatického kroužku. Proč však vedoucí Mirek své divadelní partě zakazuje kamarádit se s jinými dětmi?

česká
Ukázky

Poupátka

249 Kč
Slyšet jeleny zpívat
(14x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
česká
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

248 Kč
Téměř nesmrtelná láska
(3x)
Příběh lásky dvou lidí, kterým se vztah pod rukama proměnil v milostný zápas. Tomáš, uznávaný pražský intelektuál, se seznámí s režisérkou Martinou, která žije a pracuje zároveň v Paříži i Praze a píše scénář dokumentárního filmu o Milanu Kunderovi.
česká
Ukázky

Téměř nesmrtelná láska

297 Kč
Život s diagnózou

Skutečný příběh z pera mladičké bloggerky Jany Faltynkové/Ryšánkové je osobním svědectvím o boji s onkologickou nemocí.

česká
Ukázky

Život s diagnózou

219 Kč
Drak spí
(11x)
Dvojnásobná držitelka Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu vrací na scénu postavu kriminalisty Josefa Bergmana. Michaela Klevisová čtenáře v sedmém románu s oblíbeným hrdinou zavede do jižních Čech na místa, která jsou jen zdánlivě poklidná.
česká
Ukázky

Drak spí

319 Kč
Trujkunt
(12x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
česká
Ukázky

Trujkunt

198 Kč
Smrtící tajnosti
(4x)
Abyste spáchali dokonalou vraždu, potřebujete dokonalé krytí...
česká
Ukázky

Smrtící tajnosti

382 Kč
Tiché roky
(29x)
Román od autorky bestselleru Hana. Kolik toho víme o svých nejbližších?
česká
Ukázky

Tiché roky

259 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>