Nejprodávanější Kniha - leden 2022
první stupeň

Hraju si, učím se 5+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od pěti let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
první stupeň

Hraju si, učím se 5+

89 Kč
79 Kč
Mazej ven! - 11%
Moderní verze zálesácké příručky do města i na venkov napsaná na míru dětem 21. století. Dost bylo sezení doma, venku je toho tolik k objevování! Ať už se jedná o zahradu, park nebo blízký les – stačí nebýt líný a poslechnout svou zvědavost.
první stupeň
Ukázky

Mazej ven!

266 Kč
236 Kč
O spaní před spaním - 11%
(1x)
K čemu jsou sny? Co je to půlnoční slunce?
první stupeň
Ukázky

O spaní před spaním

359 Kč
319 Kč
Objevuj! Vesmírné objevy - 11%
Obrázková knížka mapuje cestování do vesmíru. Objevte s dětmi poutavý svět raket, raketoplánů a vesmírných stanic! Dozvíte se, jak se astronauti oblékali, co jedli, jak zvládali přistání na Měsíci nebo pobyt ve volném kosmu.
první stupeň

Objevuj! Vesmírné objevy

224 Kč
199 Kč
Pozdě bycha honiti - 11%
(2x)
Pletou se vám příslovce? Tápete, co jsou synonyma? Tahle knížka vás s lehkostí provede záludnými jazykovými jevy a na výtvarně zpracovaných příkladech vám je vysvětlí tak, že se rázem stanete jazykovými přeborníky.
první stupeň

Pozdě bycha honiti

269 Kč
239 Kč
Tajuplný svět virů a bakterií
Máte doma zvídavé děti? Zajímá je věda a biologie? Kladou vám často všetečné otázky, na které neumíte odpovědět? Nevadí! Kupte jim knihu Tajuplný svět virů a bakterií.
první stupeň
Ukázky

Tajuplný svět virů a bakterií

283 Kč
Velké samolepky pro malé ruce - Přátelé z lesa - 11%
Vstup do lesa a poznej spoustu nových přátel v této roztomilé knize plné aktivit. Kresli, vybarvuj, doplňuj a nalepuj samolepky… no zkrátka se pojď dobře bavit!
první stupeň

Velké samolepky pro malé ruce - Přátelé z lesa

89 Kč
79 Kč
Venku - 11%
Kolem nás je tolik věcí, které stojí za objevení. A taky tolik otázek. Kdo tu zanechal kůži a proč? Jak se pohybují žížaly? A mají nos? Proč ptáci zpívají? Žijí u nás želvy? K čemu jsou rostlinám květy? Proč spí netopýři hlavou dolů?
první stupeň
Ukázky

Venku

495 Kč
440 Kč
Knížka o muminkovi, mimle a malé Mie - 11%
Jeden z prvních příběhů ze světa skřítků muminů, bambulů, hatifnatů, fififjonek a jiných tvorečků. Navíc ozvláštněný všelijak tvarovanými výseky do stránek, jimiž lze spatřit něco nečekaného, podivuhodného. Zkrátka tahle knížka bude děti bavit!
první stupeň
Ukázky

Knížka o muminkovi, mimle a malé Mie

233 Kč
207 Kč
Český jazyk – Vyjmenovaná slova - 11%

Laminátová kartička určená pro žáky 1. stupně ZŠ nabízí stručné a přehledné znázornění těch nejdůležitějších vyjmenovaných slov po B, (F), L, M, P, S, V a Z. Některá méně známá slova jsou doprovázená drobnými ilustracemi.

první stupeň

Český jazyk – Vyjmenovaná slova

35 Kč
31 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 222 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 23 > >>