Nejprodávanější Kniha - leden 2022
naučné

Můj deník - 11%
Do deníčku, který pro vás vymyslela Marta Jandová, si budete chtít zapisovat v jednom kuse.
naučné

Můj deník

314 Kč
279 Kč
Kdo to nezná, není Čech
Knížka Kdo to nezná, není Čech, je pro děti od 6 let, ale i mnohý dospělý v ní najde spoustu zajímavých informací. Buďme hrdí na to, že jsme Češi !
naučné

Kdo to nezná, není Čech

89 Kč
Hraju si, učím se 6+ - 11%
Tato knížka je plná drobných aktivit, které podporují logické myšlení dítěte a umožňují mu učit se hravou formou. Jednotlivé stránky obsahují perforaci - dají se snadno vyjmout a pohodlně vymalovat nebo vyplnit.
naučné

Hraju si, učím se 6+

89 Kč
79 Kč
Zábavné experimenty - 11%
Škola hrou, tak by to mělo správně být. Seznamte své děti s různými přírodními vědami a základními principy světa. V této knize experimentů naleznete nejrůznější pokusy z oborů chemie, elektřiny a magnetismu. Malý vědec se tak bude moci na vlastní ků
naučné

Zábavné experimenty

269 Kč
239 Kč
Co dělají pocity? - 11%
(2x)
Laskavá obrázková knížka (nejen) o emocích. Půvabné ilustrace doprovázené krátkými, poetickými texty vybízejí k otázkám a hledání odpovědí.
naučné

Co dělají pocity?

314 Kč
279 Kč
Hraju si, učím se 5+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od pěti let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
naučné

Hraju si, učím se 5+

89 Kč
79 Kč
Mazej ven! - 11%
Moderní verze zálesácké příručky do města i na venkov napsaná na míru dětem 21. století. Dost bylo sezení doma, venku je toho tolik k objevování! Ať už se jedná o zahradu, park nebo blízký les – stačí nebýt líný a poslechnout svou zvědavost.
naučné
Ukázky

Mazej ven!

266 Kč
236 Kč
O spaní před spaním - 11%
(1x)
K čemu jsou sny? Co je to půlnoční slunce?
naučné
Ukázky

O spaní před spaním

359 Kč
319 Kč
Objevuj! Vesmírné objevy - 11%
Obrázková knížka mapuje cestování do vesmíru. Objevte s dětmi poutavý svět raket, raketoplánů a vesmírných stanic! Dozvíte se, jak se astronauti oblékali, co jedli, jak zvládali přistání na Měsíci nebo pobyt ve volném kosmu.
naučné

Objevuj! Vesmírné objevy

224 Kč
199 Kč
Pozdě bycha honiti - 11%
(2x)
Pletou se vám příslovce? Tápete, co jsou synonyma? Tahle knížka vás s lehkostí provede záludnými jazykovými jevy a na výtvarně zpracovaných příkladech vám je vysvětlí tak, že se rázem stanete jazykovými přeborníky.
naučné

Pozdě bycha honiti

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 115 položek
1 2 3 .. 12 > >>