Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
kuchařky

Dorty Chez Lucie - 20%
Světem pečení dortů vás provede cukrářka Lucie Dvořáková, mimo jiné blogerka známá jako Chez Lucie.
kuchařky
Ukázky

Dorty Chez Lucie

249 Kč
199 Kč
Jídlem proti Alzheimerově chorobě - 20%
Díky lékařským pokrokům dnes žijeme déle než kdy předtím, ale bohužel ne vždy v dobrém zdraví. Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba? Odpověď zní ANO. Mnohé nedávné studie prokázaly, že je možné snížit riziko výskytu neurodegenerativních chorob o 30?až 50?% pouze změnou každodenních návyků, zejména stravování.
kuchařky
Ukázky

Jídlem proti Alzheimerově chorobě

279 Kč
223 Kč
Máma v kuchyni 2 - 20%
Vařit pro děti může být někdy pořádný oříšek, a to obzvlášť tehdy, chcete-li se zavděčit mlsným jazýčkům malých strávníků, vytříbeným chutím tatínkům a třeba i starším sourozencům, a navíc ještě dbáte na to, aby bylo jídlo výživově hodnotné a zdravé.
kuchařky
Ukázky

Máma v kuchyni 2

279 Kč
223 Kč
Tak trochu jiná kuchařka - 20%
„Vždy jsem se motala v kuchyni a pomáhala svému kuchařskému vzoru – mamce. Bylo mi to dovoleno, a tak jsem podávala, krájela a míchala. Rozuměla jsem tomu, co znamená opravdové jídlo a co je vůně domova.
kuchařky
Ukázky

Tak trochu jiná kuchařka

249 Kč
199 Kč
Upečeno s láskou - 20%
(1x)
Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího pečení a s ním spojených tradic.
kuchařky
Ukázky

Upečeno s láskou

279 Kč
223 Kč
Jíme zdravě s Fitrecepty II. - 120 snadných a netradičních receptů pro každý den - 20%
3 měsíce po vydání první kuchařky jsme se s vervou pustili do přípravy 2. dílu. Když jsme totiž četli všechny vaše nadšené ohlasy a výzvy, ať určitě připravíme pokračování, nechtěli jsme čekat.
kuchařky
Ukázky

Jíme zdravě s Fitrecepty II. - 120 snadných a netradičních receptů pro každý den

249 Kč
199 Kč
Běhej a hubni - 20%
Chcete se postavit svým kilům navíc a jste ochotná kromě diety pro to i něco víc udělat? Ukážeme vám, jak pomocí běhání a úpravou stravovacích návyků můžete rychle dosáhnout kýžených cílů.
kuchařky
Ukázky

Běhej a hubni

195 Kč
156 Kč
Jíme zdravě s Fitrecepty - 20%
Historicky první tištěná kuchařka, kterou jsme se rozhodli vydat pro naše fanoušky. Najdete v ní 120 originálních receptů, které jsme sami vymysleli, uvařili a také nafotili.
kuchařky
Ukázky

Jíme zdravě s Fitrecepty

249 Kč
199 Kč
Řemeslné vaření piva - 20%
Hledáte koníčka, který je zábavný a tvůrčí, ale k výtvarnu máte asi tak blízko jako k protinožcům? Zkuste s námi vařit pivo – kniha Řemeslné vaření piva Vám poradí jak na to.
kuchařky
Ukázky

Řemeslné vaření piva

299 Kč
239 Kč
Mlsné čenichání - 20%
Kniha psaná brutálním jazykem okraje velkoměsta si hraje s chutěmi i češtinou ale i s literárními styly ba co i s etnickými a kulturními rozdíly. Kuchařku zaměřenou na Balkán a Blízký východ napsali dva sousedi podle toho, co si doma sami vaří.
kuchařky
Ukázky

Mlsné čenichání

121 Kč
97 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>