Nejprodávanější tituly - leden 2022
naučná, odborná a učebnice

Nietzsche - 11%
Nezbytná četba pro každého, kdo se zajímá o filozofii jednoho z nejzáhadnějších a nejproslulejších světových myslitelů. Žádný jiný moderní filozof není tak vlivný jako Friedrich Nietzsche (1844–1900), a žádný není tak špatně chápán.
naučná, odborná a učebnice

Nietzsche

358 Kč
318 Kč
Přetrvávající primární reflexy - 11%

V českém prostředí unikátní publikace o přetrvávajících primárních reflexech, je určena širokému spektru čtenářů a zejména těm, kteří se snaží vyřešit příčinu lavinovitě narůstajících problémů dnešních dětí s učením a chováním.

naučná, odborná a učebnice

Přetrvávající primární reflexy

441 Kč
392 Kč
Jeruzalém - 6%

Jeruzalém je pro poutníky z celého světa svatým městem už po dva tisíce let a věřící tří nejvýznamnějších monoteistických náboženství – judaismu, křesťanství a islámu .

naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Jeruzalém

253 Kč
238 Kč
Zvířata v Hebrejské bibli a v židovské tradici - 11%
Monografie „Zvířata v hebrejské bibli a židovské tradici“ se zabývá zvířecím světem v klasických textech judaismu a v tradici od starověku až po současnost. Základním biblickým textem, který definuje vztah mezi člověkem a zvířaty, je v knize Genesis
naučná, odborná a učebnice

Zvířata v Hebrejské bibli a v židovské tradici

245 Kč
218 Kč
Životní příběh Jana Mikoláška - 20%
(4x)

Říkali mu „zázračný lékař“ nebo také „lidový léčitel“. Pro novináře to byl „šarlatán“ a pro komunisty „zloděj a podvodník“.

naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Životní příběh Jana Mikoláška

245 Kč
196 Kč
Reprezentace české středověké šlechty - 6%
(1x)
Během posledních deseti let se Robert Šimůnek, působící v Historickému ústavu AV ČR, vypracoval v předního znalce české aristokracie pozdního středověku. Ústřední téma jeho monografie přestavují nejrůznější podoby sebeprezentace šlechty.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Reprezentace české středověké šlechty

338 Kč
318 Kč
Německé století - 6%
Esej německého historika představuje pokus o vystižení základních tendencí německého vývoje ve 20. století. V Jäckelově práci hrají stejně důležitou roli jak otázky politické, tak i hospodářské a kulturní.
naučná, odborná a učebnice

Německé století

253 Kč
238 Kč
Bolest mých předků mě provází - 11%
Mezigenerační vztahy, tajemství v rodině, syndrom výročí, přenos traumatu – to vše jsou způsoby, jimiž do našich životů zasahují nevyřešené konflikty a traumata našich předků.
naučná, odborná a učebnice

Bolest mých předků mě provází

359 Kč
319 Kč
Bulšit - 11%
(2x)
Kniha Františka Koukolíka Bulšit je určena širšímu okruhu čtenářů a pojednává o nenápadné součásti naší kultury, o žvanění. Kniha nabízí základní informace k pochopení bulšitu, abychom jej dokázali odhalit a najít před ním obranu.
naučná, odborná a učebnice

Bulšit

180 Kč
160 Kč
Tichá dřina - 11%
Co cítíme, když se začne mluvit o sociální třídě? Rozčílení, rozpaky, stud? Máloco prozradí naši třídu tak, jako typ emoce, kterou pocítíme, když se třída objeví jako téma hovoru.
naučná, odborná a učebnice

Tichá dřina

284 Kč
252 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>