Nejprodávanější tituly - leden 2022
erotika

Ženy na dosah
Erotické povídky popisující nesnáze vycházející z rozdílných vzorců chování mužů a žen.
erotika

Ženy na dosah

206 Kč
Jeho zákusek
(1x)
Asi si nikdo nemyslí, že mít sexy šéfa není vůbec komplikované ani matoucí. Ale musím mu už odolávat jen pár měsíců. V lednu odlétám do Paříže, abych si splnila svůj sen a stala se umělkyní. Škoda, že nemůžu mít svůj zákusek a náležitě si ho užít.
erotika

Jeho zákusek

269 Kč
Její třešničky
(1x)
Jak jsem ji potkal? Gentleman se přece nechlubí. Naštěstí nejsem gentleman. Nejdřív jsem jí zaplatil za věneček (tím myslím zákusek, ale o to nejde), vzápětí jsem ji defloroval. A potom? Nechal jsem jí vizitku a odešel odtamtud jako král.
erotika

Její třešničky

269 Kč
Markýza Bella Patti
Krásná markýza Bella Patti se ve společnosti své intimní přítelkyně Ritty oddává těm nejdivočejším erotickým zážitkům. Když potom do jejich nespoutaných her vstoupí muž, který nečekaně připlouvá na své „yachtě“, padají poslední zábrany…
erotika

Markýza Bella Patti

179 Kč
Kontrakt
(5x)
Může láska někoho doopravdy změnit? Katharine pracuje pro šéfa Richarda, bezohledného tyrana, který se nikdy neohlíží na nikoho a na nic. Potřebuje práci, a tak musí strpět jeho nekonečné požadavky a ponižování.
erotika

Kontrakt

296 Kč
Ochránce
(4x)
Smyslný erotický román od bestsellerové autorky Jodi Ellen Malpasové.
erotika

Ochránce

359 Kč
Bestie
(4x)
Astera je bestie. Predátorka, která muže ničí a vychutnává si je. Neobvyklá, rafinovaná, dovede vzít za srdce a ve správnou chvíli stisknout pod krkem. Ale co když se jí to jednoho dne vymstí? A co když je to všechno trochu jinak?
erotika
Ukázky

Bestie

79 Kč
Esmera
Pozdní šedesátá léta a strohá církevní škola. To je prostředí, ve kterém dospívá Esmera Santeneová a v němž se musí vypořádat se svými prvními fyzickými touhami. Nejen pocity, ale i první zkušenosti s muži sdílí s kamarádkou Rachel.
erotika

Esmera

268 Kč
Klínění
Působivá novela plná erotiky i vnitřních dilemat ženatého muže středního věku je vůbec první vydanou prózou známého básníka Radka Lehkoživa.
erotika

Klínění

261 Kč
Nezkrotná
Eroticko-psychologický román.
erotika
Ukázky

Nezkrotná

149 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 60 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>