Nejprodávanější tituly - leden 2022
hobby

Zahrady pozemských radostí
Knížka je pohledem do pozoruhodných dějin výchovy v přírodě v Čechách od začátku minulého století do dnešní doby.
hobby

Zahrady pozemských radostí

Allan Gintel (ed.)
134 Kč
Děláme si to doma sami 3
Rosteme, zrajeme, rozrůstáme se. Třetí knížka Děláme si to doma sami je taková jako naše současné životy, plná dětí, zahradních skrýší a bylinkového vyrábění. Tentokrát se točí kolem toho, co nám roste kolem našich domů a co běžně třeba nepoužíváme.
hobby

Děláme si to doma sami 3

133 Kč
Hansonova metoda půlmaratonu - 11%

Většina hobíků prý běhá podle toho, jak by chtěli, a ne podle toho, jak by měli. Jinými slovy: když se budeme řídit sami sebou, jsme na nejlepší cestě se příštím půlmaratonem protrpět a další pro jistotu nezkoušet.

hobby

Hansonova metoda půlmaratonu

269 Kč
239 Kč
Jak ušít ekopanenky - 11%
Není vám lhostejné, s čím si hrají vaše děti? Máte rádi přírodní materiály? Chcete se naučit ušít si svoje panenky? V knize najdete pět typů panenek různých střihů...
hobby

Jak ušít ekopanenky

179 Kč
159 Kč
Ruční písmo - 11%
(1x)
Ať má tvoje písmo styl! Objevte krásu ručního písma.
hobby

Ruční písmo

268 Kč
238 Kč
Vzpomínkomat 2 - 11%

Fenomény socialismu opět ožívají ve vašich vzpomínkách. Reklamy na mrkev, zájezdy s ranní rozcvičkou, povinná vojenská služba nebo legendární umakartové jádro. Připomeňte si už podruhé socialistické časy, kdy měl každý doma alespoň jednu bruselsk

hobby

Vzpomínkomat 2

359 Kč
319 Kč
Báječný svět hub - 11%
Kniha Báječný svět hub Jiřího Kamena není žádným atlasem hub, těch jsou desítky. Kamenova kniha je jedinečný hold českým houbařům a jejich vášni a patří do společnosti knih Petera Wohllebena Tajemný svět stromů a Citový život zvířat.
hobby

Báječný svět hub

224 Kč
199 Kč
Drony - fotografování z ptačí perspektivy - 11%
Neotřelá perspektiva ptačího pohledu má sílu diváka doslova uhranout, usadit ho do křesla a donutit jej sledovat záběry světa, který je shora mnohdy hezčí, půvabnější a mystičtější než z naší lidské perspektivy.
hobby

Drony - fotografování z ptačí perspektivy

269 Kč
239 Kč
Háčkovaná zvířátka - 11%
Ať už to bude zajíček-chrastítko pro nejmenší či sloní rodinka nebo dlouhý had, v této příručce si každý najde svou oblíbenou hračku! Háčkovaný mazlík udělá radost každému malému i většímu „chovateli“.
hobby

Háčkovaná zvířátka

179 Kč
159 Kč
Chybami se šachista učí - 11%
(1x)
Mezinárodní mistr a zkušený trenér David Kaňovský ve své nové knize předkládá čtenářům sto příkladů ve kterých je prvořadým úkolem přijít na to, proč je tah zahraný v partii chybou. Přičemž se nemusí jednat o zaváhání taktické..
hobby

Chybami se šachista učí

225 Kč
200 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 101 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>