Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
romány

Prolhané městečko - 20%
(1x)
Severní Karolína, 2018: Život Morgan Christopherové je vzhůru nohama. Když na sebe vezme vinu za zločin, který nespáchala, ocitne se na tři roky v nápravném zařízení.
romány
Ukázky

Prolhané městečko

279 Kč
223 Kč
Srdcaři - 20%
Zkuste si představit, že jste na sále a stojíte nad nemocným člověkem, jehož srdce budete za chvíli operovat. Co by vám v tu chvíli běželo hlavou? Mysleli byste víc na pacienta, na sebe, anebo snad na někoho, koho milujete? Báli byste se?
romány
Ukázky

Srdcaři

349 Kč
279 Kč
Stále s tebou - 20%
Když přijde Milly Bryneová o svého milovaného otce a přítele, zhroutí se jí svět.Smrt otce rozbíjí celou rodinu a ztráta spřízněné duše ji přiměje vzdát se lásky.
romány
Ukázky

Stále s tebou

279 Kč
223 Kč
Tři ženy a člun - 20%
Seznamte se s Eve, která se rozloučila se svou třicetiletou kariéru, aby našla svého svobodného ducha; se Sally, jež opustila svého lhostejného muže a dvě dospívající děti; a s Anastázií, vzdornou a nezávislou obyvatelkou člunu, která čeká na to, až ji někdo zachrání.
romány
Ukázky

Tři ženy a člun

209 Kč
167 Kč
Vdaná potvora - 20%
Věštkyně ze sousedství předpověděla Milušce setkání se třemi osudovými muži. A od toho okamžiku skutečně potkává nejrůznější muže, kteří vypadají jako potencionální partneři. Problém je však v tom, že Miluška je vidí všude… Kdo se stane tím pravým?
romány
Ukázky

Vdaná potvora

159 Kč
127 Kč
Vůně španělských třešní
Po třech neúspěšných zásnubách Beti nutně potřebuje všechno hodit za hlavu a začít znova. A přesně na to jsou ideální sluncem zalité kopce jižního Španělska. Jenže všechno není jen sangria a siesta.
romány
Ukázky

Vůně španělských třešní

199 Kč
Vyměnit vodu květinám - 20%
(6x)
Podmanivý příběh silné ženy, která přes všechny rány osudu tvrdošíjně věří ve štěstí. Jemný a zároveň vzrušující příběh, z jehož každé stránky sálá klid, lehce černý humor a nadhled.
romány
Ukázky

Vyměnit vodu květinám

258 Kč
206 Kč
Zdání a manžel vždycky klamou
Stella Sterlingová byla už svým jménem, které jí vybrali rodiče, předurčena k hvězdnému životu. Narodila se v krásném velkém domě svých v Jižních Čechách a vyrůstala v blahobytu.
romány
Ukázky

Zdání a manžel vždycky klamou

179 Kč
Země alkoholu - 20%
Devadesátá léta 20. století, Čína po dlouhých desetiletích bídy začíná opět vzkvétat, s ekonomickým rozvojem ovšem roste i nenažranost jejích nejvyšších činitelů. Něco se děje i v nenápadném provinčním městě Kořalnicích, kolébce lihovarnického výzkumu a zářném příkladu čínského zázraku.
romány
Ukázky

Země alkoholu

209 Kč
167 Kč
Dívka, žena, jiné - 20%
(1x)
Vítejte v Británii, jak ji ještě neznáte. Kniha Dívka, žena, jiné sleduje strhující osudy dvanácti britských žen na strastiplné pouti napříč uplynulým stoletím.
romány
Ukázky

Dívka, žena, jiné

289 Kč
231 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 104 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>