Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
romány

Klíč - 20%
(2x)
Při obhlídce opuštěné nemocnice pro duševně choré objeví Sarah kufr pacientky, která zde pobývala před padesáti lety.
romány
Ukázky

Klíč

339 Kč
271 Kč
Maria Montessoriová - Učitelka nové doby - 20%
(1x)
Maria Montessoriová byla výrazná osobnost, pocházela ze zámožné italské rodiny, v roce 1896 se stala první doktorkou medicíny v Itálii, zajímala se o výchovu mentálně postižených dětí a o otázku dětských nervových nemocí, později se věnovala propagaci svého programu vzdělávání.
romány
Ukázky

Maria Montessoriová - Učitelka nové doby

209 Kč
167 Kč
Můj tajný deník - 20%
Deník je čtenářům představen tak, jak byl původně napsaný. Jde o autentický příběh lékařky, která od svých 16 let zažívá mnohé sexuální praktiky, jež svým osobitým způsobem popisuje.
romány
Ukázky

Můj tajný deník

98 Kč
78 Kč
Nejhezčí dny našich životů - 20%
(4x)
Seznamte se, tohle jsou Sorensonovi! Rodinná sága o manželském páru, čtyřech dcerách, které mezi sebou neustále válčí, a jednom dlouho pohřbeném tajemství…Když se do sebe Marilyn a David zamilovali, netušili, co na ně čeká.
romány
Ukázky

Nejhezčí dny našich životů

349 Kč
279 Kč
Nelituju ničeho - 20%
(2x)

Od bestsellerové autorky knih Bez naděje a Námi to končí Morgan si nepřeje nic jiného, než aby její šestnáctiletá dcera Clara neopakovala tytéž chyby, kterých se v mládí dopustila ona sama. Vdávala se příliš mladá a otěhotněla velmi brzy.

romány
Ukázky

Nelituju ničeho

239 Kč
191 Kč
Není to moje dcera - 20%
(2x)
Milly celý život snila o tom, že bude maminkou. Sama je adoptovaná, takže vždycky toužila po důvěrném poutu se svým vlastním dítětem. Proto když se s manželem Mattem dozví, že nemohou mít děti, zhroutí se jí svět.
romány
Ukázky

Není to moje dcera

209 Kč
167 Kč
Odměna za nevěru - 20%

Román o lásce, která bolí, léčí a otevírá cestu Novinářka Anna má za sebou nevydařené manželství a prožívá klidný vztah na dálku s Honzou, který pro ni představuje tolik potřebnou jistotu.

romány
Ukázky

Odměna za nevěru

209 Kč
167 Kč
Pekárna s vůní skořice - 20%
(3x)
Lovisa Lindegrenová žije v Londýně svůj sen – dokud během jediného týdne nepřijde o práci i o snoubence.
romány
Ukázky

Pekárna s vůní skořice

382 Kč
306 Kč
Pokání - 20%
(2x)
Je to jen svědomí, co nutí člověka stále znovu a znovu zpytovat duši, anebo existuje cosi mnohem hlubšího, kam obyčejný smrtelník nedosáhne, ale o čem jen tuší, že číhá vyrazit každým okamžikem do útoku? Ve svém doposud posledním románu Pokání dovedl Ian McEwan tuto myšlenku k dokonalosti.
romány
Ukázky

Pokání

279 Kč
223 Kč
Polovina tebe - 20%
Vignesova děvčata si budou jako dvojčata vždycky podobná jako vejce vejci. Avšak potom co vyrostou v malé černošské komunitě a v šestnácti letech se rozhodnou pro útěk, se liší nejen jejich všední životy, ale i všechno ostatní...
romány
Ukázky

Polovina tebe

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 104 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>