Nejprodávanější tituly - leden 2022
předškoláci

Bořek z lesa - 11%
(3x)
Poetický obrázkový příběh o síle přátelství, po stesku po domově a překonávání překážek. A v neposlední řadě i o tom, že každý má své sny a touží po tom, co nemá.
předškoláci

Bořek z lesa

224 Kč
199 Kč
Holub Kolumb - 11%
(1x)

Road movie zamilovaného poštovního holuba ve výslužbě. Ptačí říši se dětem velmi úspěšně snažil přiblížit již Josef Lada. Nový pohled na chytré ptactvo, které si vždy ví rady, nabízí dobrodružný, napínavý příběh holuba Kolumba.

předškoláci

Holub Kolumb

241 Kč
214 Kč
Dům myšek - Slavnost - 11%
Již pátý příběh Domu myšek přinese něco opravdu nečekaného!
předškoláci

Dům myšek - Slavnost

268 Kč
238 Kč
Jak to žije na statku - 11%
(2x)
Toto veršované leporelo je určeno dětem od jednoho roku. Má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky. Zjisti, jak to žije na statku, a procvič si prstíky!
předškoláci
Ukázky

Jak to žije na statku

224 Kč
199 Kč
Malý zajíček - Zahrada - 11%
(1x)
Nauč se s malým zajíčkem, jak se starat o zahradu! Jak se sází rostliny? Kdo ohlídá úrodu? Máš rád či ráda vlastní vypěstovanou zeleninu?
předškoláci

Malý zajíček - Zahrada

62 Kč
55 Kč
Minipohádky – Ošklivé káčátko - 11%
Tato veršovaná minipohádka je určena dětem od jednoho roku. Má pevné stránky s pohyblivými prvky, takže si děti mohou příběh oživit a procvičit si prstíky.
předškoláci

Minipohádky – Ošklivé káčátko

224 Kč
199 Kč
Nové pohádky kouzelné lucerny - 6%
(1x)
Nové pohádky kouzelné lucerny jsou další sbírkou oblíbených příběhů na dobrou noc, které potěší a zklidní vaše děti a dodají jejich mysli klid, sebedůvěru, tvůrčí inspiraci a pomůžou jim poznávat a rozvíjet sebe samé,
předškoláci

Nové pohádky kouzelné lucerny

220 Kč
207 Kč
Park - Moje první dotyková knížka - 11%
Zjisti, co všechno můžeš najít v parku, a poznávej to dotykem. Co je lesklé a co jemné? A kdo to kuňká u jezírka? Kdo vrtí chlupatým ocasem? Výřezy s hmatovými prvky stimulují a rozvíjejí smysly vašeho dítěte.
předškoláci

Park - Moje první dotyková knížka

224 Kč
199 Kč
Šimonovy pracovní listy 26 - 11%
Pracovní sešit se zaměřuje na rozvoj grafomotorických dovedností. Předškolní děti, jimž jsou pracovní listy určeny, se stávají spoluautory hravých a veselých obrázků.
předškoláci

Šimonovy pracovní listy 26

152 Kč
135 Kč
Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko - 11%
Hovínko se dělá do plíny, splachuje se do záchoda, zvířátka dělají svá hovínka venku... Ale co to vlastně hovínko je? Víš, že jsou brouci, kteří si dělají z hovínek kuličky, a že králík svoje bobky dokonce jí?
předškoláci

Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 196 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 20 > >>