Nejprodávanější audioknihy ke stažení - leden 2022

Osudný turnaj
Severní Čechy trápí šarvátky a spory místní šlechty. Domluvená svatba mezi Ludmilou z Vartemberka a Benešem z Dubé má nepokojům učinit přítrž...
Ukázky

Osudný turnaj

299 Kč
Tramvajky
Pohádkový příběh o mluvících tramvajkách v pražských ulicích, které společně s tramvajáčkem Lůďou bojují za spravedlnost a o to, aby místo nich nejezdily v Praze nové nekvalitní tramvajky.
Ukázky

Tramvajky

220 Kč
Uprchlík na ptačím stromě
Oblíbená kniha mnoha generací od autora Ferdy Mravence poutavě líčící život českých, i cizokrajných ptáků během celého roku konečně v audio verzi!
Ukázky

Uprchlík na ptačím stromě

299 Kč
Válka s mloky
Slavná antiutopická sci-fi z roku 1936 pojednává o rase inteligentních mloků, kteří se napřed nechají využívat jako levná pracovní síla, ale po čase se jejich populace přemnoží a začne lidstvo ohrožovat.
Ukázky

Válka s mloky

349 Kč
12 pravidel pro život
(3x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
Ukázky

12 pravidel pro život

299 Kč
Fiabe italiane
Poslechněte si pět originálních pohádkových příběhů v italštině. Některé připomenou pohádky, které známe od dětství z vyprávění babiček a dědečků, další překvapí svou nečekanou zápletkou a neobvyklými hrdiny.
Ukázky

Fiabe italiane

79 Kč
H2O a poklad šíleného oka
Dobrodružné sci-fi o klanu kamarádů, pidivzducholodi Abramis, gotické podzemní dráze a vyloupení Státní banky? To je nová kniha od Petra Stančíka a Galiny Miklínové.
Ukázky

H2O a poklad šíleného oka

249 Kč
Medvídek Pú
(1x)
Klasické dětské vyprávění prokládané básničkami a písničkami vychází nově ve fantastickém, originálním podání Vojty Kotka.
Ukázky

Medvídek Pú

269 Kč
Narcismus - vnitřní žalář
Narcismus a narcistická porucha osobnosti patří k mimořádně rozšířeným formám psychických obtíží dnešní doby. Audiokniha zkušeného terapeuta Heinz-Petere Röhra se zabývá osobitým způsobem vznikem této poruchy i jejím průběhem.
Ukázky

Narcismus - vnitřní žalář

198 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 369 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 37 > >>