Nejprodávanější tituly - leden 2022
partnerství

Slast - 11%
Maria Hesse, ilustrátorka a autorka úspěšných ilustrovaných životopisů, vás zve, abyste odhodily ostych, prozkoumaly své tělo a nahlédly pod roušku ženské sexuality.
partnerství

Slast

359 Kč
319 Kč
Bohemian Taboo Stories - Kniha o lidech, kteří dělají něco sexy - 11%
Kniha Bohemian Taboo Stories veřejnosti představuje zajímavé osobnosti, jež se věnují neobvyklým profesím a koníčkům, které spojuje jedno zásadní téma.
partnerství

Bohemian Taboo Stories - Kniha o lidech, kteří dělají něco sexy

809 Kč
719 Kč
Etická coura - 6%
(1x)
Knihu pro ty, které láká překročení konvenční monogamie, a pro každého, kdo má zájem naučit se více o lásce, sexu a intimitě.
partnerství

Etická coura

331 Kč
311 Kč
Muži mají rádi ženy, které se mají rády
(1x)
I chytré ženy dělají hloupé chyby, když dojde na vztahy. Stále znovu a znovu chybují ve stejných věcech; zamilovávají se do stejného typu chlapů, a když jejich vztah ztroskotá, pláčou na ramenou těm stejným kamarádkám.
partnerství

Muži mají rádi ženy, které se mají rády

89 Kč
Tantra: kult ženského principu aneb jiný pohled na život a sex - 11%
Tantrismus zdůrazňuje, že v absolutně nerozlišeném bytí se nejdříve probouzí vědomá energie, která je také Matkou světa. Základem tantrického způsobu života je především harmonie a pozitivní přístup k životu.
partnerství

Tantra: kult ženského principu aneb jiný pohled na život a sex

340 Kč
302 Kč
Číše a meč, agrese a láska - 41%
(3x)
Riane Eislerová vypráví příběh začínající tisíce let předtím, než kam sahá nám známá historie. Příběh o tom, jak původně partnerské směřování západní civilizace odbočilo na násilnou cestu nadvlády a dominance, která trvala pět tisíc let.
partnerství
Ukázky

Číše a meč, agrese a láska

318 Kč
189 Kč
Jak rozdojit kozla - 11%
Kniha „ Jak rozdojit kozla „ je praktickým návodem, jak získat od mužů vše, po čem žena touží. Ať už se jedná o lásku, porozumění , ale i obdiv nebo dárečky , kterými jí muž projevuje svůj vztah.
partnerství

Jak rozdojit kozla

351 Kč
312 Kč
Dobrá zpráva o sexu a manželství - 20%
Předností Dobré zprávy o sexu a manželství – kromě její „dobré zprávy“, tedy vysvětlení, jaká je úloha lidské sexuality a manželství v Božím plánu – je její praktické uspořádání. Většina textu je napsána formou otázka-odpověď.
partnerství
Ukázky

Dobrá zpráva o sexu a manželství

105 Kč
84 Kč
Od iluzí k lásce - 20%
(1x)
Krishnananda Thomas Trobe a jeho žena Amana Trobe i v této knize otevřeně předkládají cestu, která je vyvedla ze zajetí strachu a samoty, a dělí se o své niterné prožívání partnerského vztahu.
partnerství
Ukázky

Od iluzí k lásce

175 Kč
140 Kč
Sex jako cesta k Bohu - 6%
(1x)
Oblíbený a provokativní autor David Deida ukazuje v knize „Sex jako cesta k Bohu“ posvátný rozměr milování. Naučíte se vědomě pěstovat schopnost otevřenosti a jednoty a sex prožívat tak, aby byl vyjádřením vašeho skutečného já.
partnerství

Sex jako cesta k Bohu

246 Kč
231 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 71 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>