Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
všeobecné a ostatní

Jídlem proti Alzheimerově chorobě - 20%
Díky lékařským pokrokům dnes žijeme déle než kdy předtím, ale bohužel ne vždy v dobrém zdraví. Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba? Odpověď zní ANO. Mnohé nedávné studie prokázaly, že je možné snížit riziko výskytu neurodegenerativních chorob o 30?až 50?% pouze změnou každodenních návyků, zejména stravování.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Jídlem proti Alzheimerově chorobě

279 Kč
223 Kč
Každá bolest má svou příčinu - 20%
(1x)

Nezapomínejte na příčiny. Jsou řešením vašeho problému. Proč nás bolí tělo, i když cvičíme? Jak se máme starat o děti z hlediska jejich pohybového a psychického vývoje? Co nám psychosomatické problémy prozradí o našem životě? A jak souvisí naše problémy v dospělosti s naším dětstvím?

všeobecné a ostatní
Ukázky

Každá bolest má svou příčinu

279 Kč
223 Kč
Krásná tvář - 20%
Lucie van Koten, bioblogerka a známá propagátorka přírodní kosmetiky, a Michaela Dombrovská, lektorka jógy a autorka knih inspirovaných jógovým přístupem k životu, spojily své znalosti v ojedinělé publikaci, která vás provede přírodní péčí o pleť a obličej.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Krásná tvář

249 Kč
199 Kč
Spánek - 20%

Nový program pro dobití baterií těla i mysli  Až jednu třetinu svého života strávíme spánkem. Většina z nás spí ale neklidně, často se budí a únavu následně během dne zahání spoustou kofeinu, a to i přesto, že hodiny strávené v posteli zcela zásadně ovlivňují naši náladu, motivaci i rozhodovací schopnosti.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Spánek

199 Kč
159 Kč
Těhu v běhu - 20%
Autorka úspěšného blogu www.Tehuvbehu.cz (se kterým se probojovala do finále soutěže Blogerka roku 2016), hobby běžkyně a fitness nadšenkyně píše nejen o běhání v těhotenství, ale také o tom, jak se po porodu dostat zpátky do formy.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Těhu v běhu

129 Kč
103 Kč
Jíme zdravě s Fitrecepty II. - 120 snadných a netradičních receptů pro každý den - 20%
3 měsíce po vydání první kuchařky jsme se s vervou pustili do přípravy 2. dílu. Když jsme totiž četli všechny vaše nadšené ohlasy a výzvy, ať určitě připravíme pokračování, nechtěli jsme čekat.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Jíme zdravě s Fitrecepty II. - 120 snadných a netradičních receptů pro každý den

249 Kč
199 Kč
Keto Reset Dieta - 20%
Jen tři týdny stačí a bude z vás jiný člověk. Keto reset dieta vám totiž pomůže přeprogramovat vaše geny na původní tovární nastavení.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Keto Reset Dieta

329 Kč
263 Kč
Jíme zdravě s Fitrecepty - 20%
Historicky první tištěná kuchařka, kterou jsme se rozhodli vydat pro naše fanoušky. Najdete v ní 120 originálních receptů, které jsme sami vymysleli, uvařili a také nafotili.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Jíme zdravě s Fitrecepty

249 Kč
199 Kč
Rozvoj silových schopností na nestabilních plochách - 20%
(1x)
Monografie se zabývá srovnáním účinnosti intervenčního silového programu pro stimulaci vytrvalostní síly velkých svalových skupin, a to na nestabilních a stabilních plochách.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Rozvoj silových schopností na nestabilních plochách

180 Kč
144 Kč
Ájurvédská léčba pro ženy - 20%
Pokud hledáte alternativy k západní medicíně a jste připravené začít se aktivně starat o své zdraví, je tato kniha určená právě vám!
všeobecné a ostatní
Ukázky

Ájurvédská léčba pro ženy

195 Kč
156 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 76 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>