Nejprodávanější audioknihy na CD - leden 2022
detektivky

To
(3x)
Americké město Derry ve státě Maine má už od svého vzniku znepokojivé statistiky úmrtnosti, především co se týče dětí a dospívajících… Každých sedmadvacet let tu nastává období plné smrti, které často vyvrcholí katastrofou, tragédií nebo masakrem.
detektivky

To

969 Kč
Vražda v Orient-expressu
(1x)

Vrah je mezi námi – ve vlaku. Hercule Poirot, jehož naléhavý telegram odvolá z Istanbulu do Anglie, jen tak tak získá místo v luxusním rychlíku Orient expres. Ve vlaku jej osloví bohatý Američan Ratchett, který požádá o ochranu, protože se obává, že

detektivky

Vražda v Orient-expressu

305 Kč
Noční pád
(3x)

Bud Mitchell a Jill Winslovová si jenom chtěli zpestřit mimomanželskou aférku a při západu slunce na pláži natočit vlastní lechtivý film. Pak ovšem oblohu náhle rozjasnil mohutný výbuch. Pár rychle popadl kameru a zmizel, než přijela policie.

detektivky

Noční pád

242 Kč
Muž z ostrova Lewis
(8x)

Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. Druhý díl trilogie Lewis.

detektivky

Muž z ostrova Lewis

269 Kč
Volání kukačky
(11x)
Vzrušující detektivní román J. K. Rowlingové, napsaný pod pseudonymem Robert Galbraith.
detektivky

Volání kukačky

332 Kč
Pavučina lží
Hlavní hrdinka Rachel Sextonová, dcera volebního soupeře amerického prezidenta, odlétá do Arktidy, kde NASA objevila ve starém meteoritu pravděpodobný důkaz mimozemského života.
detektivky

Pavučina lží

339 Kč
Tělo
V Castle Rock se Teddy, Chris, Gordi a Vern doslechnou o dalším chlapci Rayovi Browerovi, který se ztratil a policie ho nemůže najít. Jelikož se jen flákají, rozhodnou se podniknout cestu, aby zmizelého nalezli.
detektivky

Tělo

224 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 57 položek
<< < 1 .. 4 5 6