Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
světové dějiny

Jakub Krčín z Jelčan - 20%
(1x)
Jakub Krčín z Jelčan proslul jako architekt rybniční sítě na Třeboňsku. Ve službách Rožmberků vybudoval některé z nejproslulejších a dodnes obdivovaných rybníků: Svět, a zejména největší z nich, Rožmberk.
světové dějiny
Ukázky

Jakub Krčín z Jelčan

249 Kč
199 Kč
Karel IV. - záhady a mysteria - 20%
Od narození Karla IV. uplynulo sedm století a my si tohoto výjimečného panovníka připomínáme jako osobnost, která měla pro rozkvět zemí Koruny české nezpochybnitelný význam.
světové dějiny
Ukázky

Karel IV. - záhady a mysteria

179 Kč
143 Kč
Lidé kolem Milady Horákové - 21%
Vzpomínky, úvahy a korespondence, vztahující se k Miladě Horákové a jejím blízkým.
světové dějiny
Ukázky

Lidé kolem Milady Horákové

48 Kč
38 Kč
Marie Terezie: záhady a mystéria - 20%
Jaké byly klíčové okamžiky vlády Marie Terezie? Barokní období, do kterého se jediná česká panovnice narodila, bylo bohaté kulturou i množstvím pověr a předsudků. Objevovalo se několik zázračných a pozoruhodných událostí, které ovlivňovaly dobu i vnitřní svět panovnice – její vztahy k církvi a náboženské víře.
světové dějiny
Ukázky

Marie Terezie: záhady a mystéria

199 Kč
159 Kč
Podivné špionážní hry - 20%
Nejpodivnější případy špionážních omylů a mystifikací!„Jako malý kluk jsem měl rád pohádky. Teď se s nimi občas potkávám i v životě – v říši špionáže,“ píše Karel Pacner v úvodu své nové knihy, v níž posléze odhaluje různá tajemství špionážních operací a především špionážních mystifikací, uvádí čtenáře do zákulisí tajných služeb a přináší nová fakta a souvislosti. Příběhy mystifikací, o nichž se v této knize píše, jsou skutečné a mnohdy napínavější a spletitější, než jaké by si dokázali vymyslet autoři špionážních románů. Špionáž je součástí světových dějin od nepaměti a v bouřlivém 20. století s rozvojem techniky i civilizace samé dostaly i tajné služby moderní podobu, ale stále platí, že kde jsou tajnosti, otevírá se prostor pro spoustu polopravd a výmyslů.
světové dějiny
Ukázky

Podivné špionážní hry

149 Kč
119 Kč
Tajné dějiny objevování Ameriky - 20%
(1x)
Autor nás uvádí do světa „zapomenutých“ námořních objevů a seznamuje nás se záhadami obestírajícími původ starých amerických civilizací.
světové dějiny
Ukázky

Tajné dějiny objevování Ameriky

249 Kč
199 Kč
Viděl jsem ukřižování - 20%
Anglickému novináři a spisovateli Sydney Morrellovi (1912 – 1985) se v této reportáži podařilo velice věrně popsat atmosféru a události roku 1938 v Československu včetně několika brutálních útoků sudetských Němců na Čechy a Židy.
světové dějiny
Ukázky

Viděl jsem ukřižování

159 Kč
127 Kč
Ženy českých panovníků - 20%
Ženy českých panovníků tvoří rozsáhlé téma, které dosud není historicky plně zhodnoceno. České kněžny a královny tak zůstávají stát ve stínu svých manželů a jen tu a tam se některé z nich vynořují z toku času jako výrazné osobnosti, jimž se skutečně dařilo významně ovlivňovat osudy Českého království.
světové dějiny
Ukázky

Ženy českých panovníků

189 Kč
151 Kč
1177 př. Kr. Zhroucení civilizace a invaze mořských národů - 20%
(4x)
Zhroucení první globalizované společnosti světových dějin.
světové dějiny
Ukázky

1177 př. Kr. Zhroucení civilizace a invaze mořských národů

249 Kč
199 Kč
1918 - Rozpad Rakouska-Uherska a vznik Československa - 20%
(1x)

Komplexní pohled na jednu z nejzásadnějších událostí naší historie Připomeňte si okolnosti ničivého konfliktu, který přepsal mapu Evropy.

světové dějiny
Ukázky

1918 - Rozpad Rakouska-Uherska a vznik Československa

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 153 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 16 > >>