Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
beletrie

Potopa - 20%
(3x)
Tajemství ukrytá hluboko v minulosti vyplouvají na povrch v dalším pokračování úspěšné krimi série s vyšetřovateli Fredrikou Bergmanovou a Alexem Rechtem.
beletrie
Ukázky

Potopa

279 Kč
223 Kč
Probudím se na Šibuji - 20%
(17x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
beletrie
Ukázky

Probudím se na Šibuji

135 Kč
108 Kč
Proč jsem se neoběsila - 20%
Život je opravdu strašný. Strašné je být dítětem. Rodiče a učitelé vás mučí. Je strašné být v produktivním věku. Rodiče a děti vás mučí. A je strašné být starý. Všichni vás mučí. A úplně nejstrašnější je být ženou a nechat se mučit muži.
beletrie
Ukázky

Proč jsem se neoběsila

179 Kč
143 Kč
Prohnilé město - 20%
(4x)

Druhý díl oceňované fantasy série Šest vran od bestsellerové autorky Leigh Bardugo! Kazu Brekkerovi a jeho lidem se podařil nevídaný kousek, za který měli přislíbenou tučnou odměnu. Jenže místo toho, aby se o ni rozdělili, čekala na ně zrada.

beletrie
Ukázky

Prohnilé město

339 Kč
271 Kč
Předčítač - 20%
(3x)
Na samém počátku Schlinkova románu stojí událost ryze osobní, ne-li přímo soukromá: totiž onemocnění žloutenkou. V jeho průběhu však dojde k přesahu, který se bezprostředně dotýká osudu a svědomí jednoho z největších evropských národů.
beletrie
Ukázky

Předčítač

199 Kč
159 Kč
Případ uprchlého biskupa
Začalo poslední desetiletí 9. století. Východofranský král Arnulf se rozhodl zaútočit na Moravské království a podrobit si je tak, jak se to nepovedlo jeho dědovi Ludvíkovi.
beletrie
Ukázky

Případ uprchlého biskupa

189 Kč
Rock mého života - 20%

Druhý svazek Arkádského cyklu v revidovaném vydáni Příběhy Kuby Nedomého a Dědka Čucháka začaly v románu Měsíc mého života. V lunárním habitatu Arkádie vedou skromné živobytí starožitníků, člověk vedle kyborga.

beletrie
Ukázky

Rock mého života

279 Kč
223 Kč
Skryté karty - 20%
(3x)
Na elitní soukromé škole Heathcrest dojde k tragickému úmrtí třináctileté žákyně. Zdánlivě jasný případ sebevraždy inspektorku Kim Stoneovou těžce zasáhne, protože nestačila na místo dorazit včas a dívku zachránit.
beletrie
Ukázky

Skryté karty

279 Kč
223 Kč
Smrtící sliby - 20%
(1x)

Záhadný případ Evy Dallasové… nebezpečí číhá v minulosti. Na počátku stojí krabice, adresovaná Evě. V ní najde zbraň, odznak, průkaz Amaryllis Coltraineové a vzkaz od vraha: MŮŽETE SI TY VĚCI NECHAT. MOŽNÁ CO NEVIDĚT POŠLU NĚKOMU JINÝMU VAŠE.

beletrie
Ukázky

Smrtící sliby

280 Kč
224 Kč
Soutěž jedlíků - 20%
(1x)
Kniha Soutěž jedlíků obsahuje 18 povídek z pera oblíbeného českého komika Lukáše Pavláska. Humorně laděné příhody zachycují absurdní, ale zároveň lidské situace ze života.
beletrie
Ukázky

Soutěž jedlíků

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>