Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
česká

Stálo to za hovno - 20%
Tohle není dějepis ani umělecká kritika, to je to, co jsme zažili a jak si to já pamatuji. Dokud si to ještě pamatuji.
česká
Ukázky

Stálo to za hovno

69 Kč
55 Kč
Starořímský dekameron - 20%
Mladý obchodník se starožitnostmi Flavius Antonius Laeca je miláček bohů. Především bohyně lásky Afrodity - Venuše. Ta jej ve svém chrámu spolu se svými kněžkami zasvětila do tajů lásky a zároveň mu požehnala na další životní cestu.
česká
Ukázky

Starořímský dekameron

89 Kč
71 Kč
Stín katedrály - 20%
(4x)
Pátý román spisovatele oceněného cenou Magnesia Litera. Nejznámější pražský chrám postihnou strašlivé události: na zdech se objevují znamení s rohy, v zamrzlých kropenkách se zrcadlí budoucnost a v relikviářích přibývají čerstvé ostatky neznámého původu.
česká
Ukázky

Stín katedrály

148 Kč
118 Kč
Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel - 20%
(94x)
Duchaplný, inteligentní i zábavný román, jehož hrdina vykazuje přímo cimrmanovské rysy. Švédsky vyšla poprvé na podzim 2009 a skoro okamžitě se stala čtenářským hitem a byla přeložena do desítek jazyků.
česká
Ukázky

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel

189 Kč
151 Kč
Totál Balkán - 20%
(5x)
Mladá právnička se vydává do Kosova a na vlastní kůži získává šokující odpovědi na své otázky. V rámci jednoho roku zažije příběhy zdrcující i povznášející, přičemž se stane černou ovcí mezinárodních misí a hrdinkou obyčejných lidí v Kosovu.
česká
Ukázky

Totál Balkán

149 Kč
119 Kč
Tři dcery a matka - 20%
Erotická novela z roku 1926 patří k autorovým nejprovokativnějším prozám. Předlohou se jí údajně stala jeho osobní zkušenost, již během dvou dnů prožil s nedospělými dívkami a jejich matkou.
česká
Ukázky

Tři dcery a matka

100 Kč
80 Kč
Vražda v ambitu
(4x)
Tři detektivní příběhy, odehrávající se v polovině 13. století, se vracejí do doby mládí Oldřicha z Chlumu.
česká
Ukázky

Vražda v ambitu

199 Kč
Zakázané doteky - 20%
Čtvrtý případ zemana Jožíka Bukovského je volným pokračováním autorových předchozích historických románů s detektivnimi zápletkami.
česká
Ukázky

Zakázané doteky

129 Kč
103 Kč
Žena v kleci - 20%
(24x)
První případ komisaře Morka z oddělení Q. Neobyčejně poutavý thriller o bezbranné ženě, která musí snášet utrpení, o jednom paličatém kriminalistovi a o pachateli, který nezná slitování. Napínavé čtení, a zároveň sonda do temných hlubin lidské duše.
česká
Ukázky

Žena v kleci

179 Kč
143 Kč
Císař alchymistů - 20%
(2x)
Osudy alchymisty Edwarda Kelleyho a magistra Johna Dee. Kniha v tomto vydání vychází pouze jako e-book a svými nápaditými ilustracemi ji pro tuto jedinečnou příležitost doprovodil grafik a ilustrátor Štěpán Janík.
česká
Ukázky

Císař alchymistů

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>