Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
neobyčejné osudy

Novinářem v Číně - 20%
(16x)
Autobiografická kniha Tomáše Etzlera mapuje dekádu jeho života v Asii, kde působil sedm let jako stálý zpravodaj České televize v Číně a pak tři roky na volné noze v Hongkongu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Novinářem v Číně

299 Kč
239 Kč
Paměti přírodního léčitele - 20%
(2x)
Slavný léčitel vypráví poutavou formou svůj strhující životní příběh.
neobyčejné osudy
Ukázky

Paměti přírodního léčitele

245 Kč
196 Kč
Život na uzdě - 20%
(2x)
Paradox doby: zatímco společnost objektivně bohatne a životní úroveň i vzdělanost roste, lidé šťastnější nejsou. Problémů, s nimiž se dnes potýkáme, naopak přibývá, a spolu s tím stoupá spotřeba antidepresiv, anxiolytik, alkoholu a drog, a také počet rozvodů, sebevražd...
neobyčejné osudy
Ukázky

Život na uzdě

249 Kč
199 Kč
Vejce a já - 20%
(7x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
neobyčejné osudy
Ukázky

Vejce a já

178 Kč
142 Kč
Zápisník alkoholičky - 20%
(6x)

Poslední sklenička… dnes už popáté. Kniha podle blogu, který získal cenu Magnesia Litera. Michaela Duffková je mladá matka, která se rozhodla otevřeně promluvit o své závislosti na alkoholu i o složité léčbě.

neobyčejné osudy
Ukázky

Zápisník alkoholičky

249 Kč
199 Kč
Divoké labutě - 20%
(2x)
Není divu, že nesmírně poutavá autobiografická kniha čínské autorky, žijící od roku 1978 ve Velké Británii, se po vydání v její nové vlasti a v USA okamžitě stala bestsellerem.
neobyčejné osudy
Ukázky

Divoké labutě

349 Kč
279 Kč
Zázraky jsou logické - 20%
(1x)
Knižní rozhovor s uznávanou lékařkou a psychoterapeutkou Kateřinou Cajthamlovou o všech etapách lidského života. Jak vychovat děti ve světě plném návodů na výchovu. Jak čelit nereálným obrazům virtuální reality. Kde brát jistotu v nejisté době.
neobyčejné osudy
Ukázky

Zázraky jsou logické

249 Kč
199 Kč
Občan 865 - 20%
(1x)
Kniha popisuje obtížné a vleklé úsilí amerického Úřadu pro zvláštní vyšetřování (OSI) najít, zbavit amerického občanství a vyhostit bývalé nacisty a jejich pomocníky, kteří se po válce vloudili do Spojených států a vedli tam poklidný život, aniž by zaplatili za své zločiny.
neobyčejné osudy
Ukázky

Občan 865

249 Kč
199 Kč
Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Řez do tuhého - 20%
Memoáry soudní lékařky.
Roky bylo soudní lékařství tabu. Pak ale přišly seriály jako CSI: Kriminálka Las Vegas a z forenzních patologů se staly hvězdy. Přesvědčivý obraz o skutečném životě mezi mrtvými podává Judy Melinek.
neobyčejné osudy
Ukázky

Řez do tuhého

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 80 položek
1 2 3 .. 8 > >>