Nejprodávanější Kniha - říjen 2022
ostatní

George Lucas
Životopis stvořitele Star Wars.
ostatní

George Lucas

449 Kč
Háčkovaná zvířátka
Ať už to bude zajíček-chrastítko pro nejmenší či sloní rodinka nebo dlouhý had, v této příručce si každý najde svou oblíbenou hračku! Háčkovaný mazlík udělá radost každému malému i většímu „chovateli“.
ostatní

Háčkovaná zvířátka

179 Kč
Hliněný panáček

Jiří Duchek patří už k nové generaci řemeslných tvůrců, kteří nepracují jen pro užitek, ale pro věc samu. Posun hrnčířství k volné tvorbě je zřejmý, žádané jsou nejen čajové misky a konvice, ale i nádoby čistě dekorativní neurčitého účelu.

ostatní

Hliněný panáček

449 Kč
Holka v kapele
Kim Gordonová se proslavila hlavně jako zpěvačka, basistka a jedna z hlavních tváří rockové skupiny Sonic Youth. Ta patřila k nejúspěšnějším a nejvlivnějším kapelám nezávislé americké scény.
ostatní

Holka v kapele

313 Kč
Hvězda
Renesanční letohrádek Hvězda patří k symbolům Prahy. Kolektiv badatelů pod vedením Ivana P. Muchky zdůrazňuje, že neobvyklá podoba i mimořádně umělecky kvalitní štuková výzdoba Hvězdy se vymyká českým či evropským loveckým zámkům.
ostatní

Hvězda

603 Kč
Charisma
Charisma je v pořadí již jedenáctou knihou, pod kterou se autorsky podepsal znamý fotograf Adolf Zika. Kniha se tentokrát neskládá z tradičních aktů, ale z portrétních fotografií, které zachycují charisma neobvyklých osobností napříč celým světem.
ostatní

Charisma

179 Kč
Choroby a škůdci na zahradě
Rostliny samozřejmě nestačí jen sázet a zalévat. Abyste si mohli pochutnat na zdravých výpěstcích a aby vás těšil pohled na krásné a vitální rostliny na zahradě, je třeba se o ně starat i během vegetace.
ostatní

Choroby a škůdci na zahradě

305 Kč
Jan Kubiš
Na počátku října 1941 byl ve Velké Británii zahájen výcvik dvojice československých parašutistů, jejichž úkolem bylo pomstít stovky českých vlastenců, kteří skončili na popravištích poté, co se v Praze ujal moci Reinhard Heydrich.
ostatní

Jan Kubiš

449 Kč
Jsem svobodný ...
Komentovaná, zasvěcenými výkladovými statěmi doprovázená edice korespondence Vojty Náprstka přibližuje rozsáhlý a velice cenný fond z archivu Náprstkova muzea. Důležitý pramen pro další poznání dějin 19. století.
ostatní

Jsem svobodný ...

315 Kč
Koncert pro levou ruku
Autentický příběh klavíristy, do jehož kariéry, tvrdě vybojované na patriarchálně smýšlejícím otci, zasáhne tragicky první světová válka.
ostatní

Koncert pro levou ruku

297 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100