Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2022
medicína

Soudní lékařství I - 11%
Publikace Soudní lékařství I tvoří první díl uceleného souhrnu nejmodernějších informací v oblasti medicínských forenzních věd.
medicína

Soudní lékařství I

539 Kč
479 Kč
Svépomocná příručka sestry - 11%
Vtipně psaná knížka oblíbeného autora nabízí jakéhosi průvodce pro přežití sestry v jejím náročném povolání.
medicína

Svépomocná příručka sestry

225 Kč
200 Kč
Digitální demence - 11%

Digitální média — počítače, smartphony, herní konzoly a v neposlední řadě i televize — nám mění život. V USA dnes mladiství věnují digitálním médiím více času — alespoň sedm a půl hodiny denně — než spánku.

medicína
Ukázky

Digitální demence

341 Kč
303 Kč
Léčba Schopenhauerem - 11%
V románu o psychoterapii a psychoterapeutech oblíbený autor rozehrává skutečný příběh ze života filozofa Artura Schopenhauera.
medicína

Léčba Schopenhauerem

386 Kč
343 Kč
Anatomie 2 - 11%
Druhý díl vynikající učebnice obsahuje anatomii gastropulmonálního a urogenitálního systému a soustavy žláz s vnitřní sekrecí. Oproti předchozímu vydání je text doplněn o poslední poznatky z oblastí týkajících se vývoje orgánů, genetiky a embryologie.
medicína

Anatomie 2

1 565 Kč
1 391 Kč
Kompletní historie medicíny - 11%
(2x)
Kniha Dějiny lékařství předkládá nekonečně složitou skládačku historie lékařství zahrnující časovou posloupnost, biologickou evoluci, smrtelné pandemie, společenské změny velkého dosahu a také role, které sehráli pionýři lékařské vědy.
medicína

Kompletní historie medicíny

531 Kč
472 Kč
Lexikon psychologie - 11%
Kniha umožňuje systematické studium obecné psychologie, a je úvodem do studia psychologie sociální a vývojové. Může být použita jako učebnice.
medicína

Lexikon psychologie

612 Kč
544 Kč
Medicína mezi jedinečným a univerzálním
Publikace si klade za cíl představit jedinečný charakter medicíny jakožto disciplíny rozkročené jak ve sféře přírodních, tak humanitních věd.
medicína

Medicína mezi jedinečným a univerzálním

89 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty - 11%
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
medicína

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
223 Kč
Schizofrenie, její příčiny a léčba - 13%
Schizofrenie je duševní nemoc, se kterou si naši psychologové a psychiatři nevědí dost dobře rady. Jejich potíže se jim snaží ulehčovat různými farmaky, ale podstata nemoci a tím i způsob léčby jim stále zůstává utajen.
medicína

Schizofrenie, její příčiny a léčba

23 Kč
20 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 128 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 > >>