Nejprodávanější tituly - říjen 2022
hry

Andělé, poslové radosti
Nahlédněte do světa andělů a schovejte se pod jejich ochranná křídla. 55 kartiček s andělskými aforismy, které jsou doplněné krásnými ilustracemi.
hry

Andělé, poslové radosti

104 Kč
Canasta
(1x)
Canasta je velice známá společenská hra, oblíbená napříč generacemi.Karty hrají rády děti, rodiče i prarodiče. Karty jsou skladné a vejdou se do každého batůžku či cestovní tašky. Na dovolené prší? Nevadí, zahrajte si karty a hned budete mít lepší náladu. Karty jsou uložené v uzavíratelné plastové krabičce. Rozměry balení 13 x 10 x 2 cm. Vhodné pro děti od 3 let.
hry

Canasta

116 Kč
Co to čmáráš?
Dokážete nakreslit stíhačku?
hry

Co to čmáráš?

539 Kč
Černý Petr Karty Frozen II
Kdo umí hrát karty s ledovým klidem, má dobře našlápnuto k vítězství. Naučte to své děti pomocí obrázkové karetní hry Černý Petr s motivy filmového ledového království.
hry

Černý Petr Karty Frozen II

53 Kč
Člověče, nezlob se -  Moje první zvířátka
Obrázková verze hry Člověče nezlob se, kterou zvládnou i ti nejmenší. Místo čísel jsou na hrací kostce vyobrazeny motivy zvířátek, podle kterých hráči postupují po herním plánu.
hry

Člověče, nezlob se - Moje první zvířátka

179 Kč
Domino - Moje první zvířátka
Klasická hra domino se zvířátky určená pro děti, kterým ještě nejde počítání. Obsahuje: 28 plastových kartiček, v krabičce 21 x 6 x 3 cm.
hry

Domino - Moje první zvířátka

107 Kč
Harry Potter- Kouzelní tvorové
Výzva všem kouzelníkům! Z Bradavic utekli kouzelní tvorové. Vy a vaši přátelé je musíte znovu pochytat. V této napínavé hře hrajete coby Harry Potter, Ron Weasley, Hermiona Grangerová nebo Ginny Weasleyová.
hry

Harry Potter- Kouzelní tvorové

629 Kč
Jurská véča

Jurská véča je abstraktní strategická hra pro děti založená na podobném principu jako její předchůdkyně Jurská sváča. Zatímco každá hra zvlášt je určena pouze dvěma hráčům, pokud hry zkombinujete, můžete si zahrát i ve čtyřech.

hry

Jurská véča

629 Kč
Klub detektivů - ilustrovaná desková hra
Ilustrovanou hru Klub detektivů si užijete s rodinou, ale i s partou přátel. Deduktivní dovednosti pro vás budou výhodou, ale hru si užije zkrátka každý od 8 let.
hry

Klub detektivů - ilustrovaná desková hra

899 Kč
Kouzelné čtení - Dětský metr
(1x)
Oboustranný nástěnný metr děti nejen změří, ale zavede je i do světa pohádek. Na jedné straně je pobaví princ zachraňující princeznu a draka ze spárů zlého rytíře Bořislava z Lotrovic a na druhé straně strom plný skřítků.
hry

Kouzelné čtení - Dětský metr

179 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 165 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 .. 17 > >>