Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2022
zdraví a životní styl

Matrix Energetics - 11%
R.Bartlett zjistil, že slabý dotek spojený s cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice.
zdraví a životní styl

Matrix Energetics

324 Kč
288 Kč
Vnitřní úsměv - 6%
Meditace vnitřního úsměvu je postup, který soustředí radost a vděčnost do vnitřních orgánů a rozpouští tak tělesné a duševní napětí, které může vyvolávat nemoci.
zdraví a životní styl

Vnitřní úsměv

296 Kč
278 Kč
Byliny na močové cesty - 11%
V této knize autorka doporučuje recepty výhradně z rostlin nasbíraných v našem domácím prostředí. Receptury jsou jednoduché, srozumitelné a po staletí našimi předky úspěšně vyzkoušené.
zdraví a životní styl

Byliny na močové cesty

144 Kč
128 Kč
Dieta pro vyšší věk - 11%
Při současném demografickém vývoji provázeném stárnutím populace najde v této knize řada osob vyššího věku rady a doporučení týkající se vhodného složení stravy i jednoduché přípravy jídel.
zdraví a životní styl

Dieta pro vyšší věk

164 Kč
146 Kč
Dornova metoda - 11%
Dornova metoda dnes právem patří k jedné z nejúspěšnějších alternativních terapií. Hlavním důvodem je to, že pracuje s lidským (ale i zvířecím) tělem jako s celkem, hledá prapříčinu potíží, kterou pak velmi rychle a jednoduše odstraňuje spolu s následky.
zdraví a životní styl

Dornova metoda

221 Kč
196 Kč
Proč se lidé neléčí a jak mohou - 11%
"Jako novinářka v Chicagu,“ vzpomíná autorka knihy, světově uznávaná průkopnice v oblasti energetické medicíny a lidského vědomí, „jsem kouřila, pila kávu po litrech, neměla žádný pohyb a vůbec jsem nevěnovala pozornost tomu, co jím.
zdraví a životní styl

Proč se lidé neléčí a jak mohou

251 Kč
223 Kč
Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli - 14%
(1x)
V knize najdete mnoho rychlých meditativních cvičení, od půlminutových až po pětiminutové, které vám pomohou významně omezit pocit stresu, zlepšit vaše zdraví a získat více energie. Tato meditativní cvičení jsou snadno naučitelná a velmi efektivní.
zdraví a životní styl

Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli

241 Kč
207 Kč
Byliny na zažívací potíže - 11%
Byliny na zažívací potíže je v pořadí už čtvrtá z ucelené řady monotematických knížek o domácím léčení bylinkami (Byliny na revmatismus, Byliny na nervy a duši, Byliny na kožní choroby a rány).
zdraví a životní styl

Byliny na zažívací potíže

144 Kč
128 Kč
Víme, co jíme?
Druhé vydání úspěšné knihy, která Vám pomůže orientovat se mezi přídatnými látkami, tzv. "Éčkami".
zdraví a životní styl

Víme, co jíme?

68 Kč
Byliny na nervy a duši - 11%
Druhá z řady monotematických knih o léčení bylinkami. Tentokrát se jedná o léčení chorob nervů a duše, kterým se při současném způsobu života jen stěží vyhneme.
zdraví a životní styl

Byliny na nervy a duši

144 Kč
128 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 176 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 > >>