Nejprodávanější tituly - říjen 2022
esoterika a astrologie

Nikdy se nevzdávej - Inspirace pro každodenní výzvy života - 12%
Série 55 inspirujících aforismů pro odhodlání, vytrvalost a nezlomnou vůli. Přinášejí inspiraci k objevení neomezeného vnitřního potenciálu, který se nachází uvnitř každého z nás. Jeho objevení a naplnění dává našemu životu hlubší smysl a štěstí.
esoterika a astrologie

Nikdy se nevzdávej - Inspirace pro každodenní výzvy života

104 Kč
92 Kč
Příprava na tantru - 11%
R. Preece v knize Příprava na tantru líčí své osobní zážitky z tantrické praxe a nabízí mnohé poznatky, které získal jako učitel meditace a psychoterapeut, a zároveň z psychologického hlediska ukazuje duchovní a transformativní význam úvodních praxí
esoterika a astrologie

Příprava na tantru

306 Kč
272 Kč
Taotistická detoxikace - 11%
Holistický přístup k detoxikaci od známého a předního odborníka na východní filosofii a medicínu.
esoterika a astrologie

Taotistická detoxikace

340 Kč
302 Kč
THOVT – brány Atlantidy - 11%
(1x)
Bájná Atlantida – země, již většina z nás nosí v hlubinách svého nitra a kteráčeká na to, aby ji lidstvo probudilo. Ve druhém díle svých poselství Thovt připomíná, že většina z nás jsou někdejšími obyvateli Atlantidy.
esoterika a astrologie

THOVT – brány Atlantidy

315 Kč
280 Kč
Volání k transformaci

Kniha významného amerického astrologa shrnuje a reinterpretuje filosofii operativní celostnosti s ohledem na duchovní potřeby současného lidstva, procházejícího hlubokou transformací.

esoterika a astrologie

Volání k transformaci

62 Kč
Karty Kouzelné mapy - 6%
(1x)
Karty Kouzelné mapy jsou ideálním průvodcem na životní cestě. Byly vytvořeny, aby vám pomohly pochopit kouzlo příběhu vašeho života, posílily vás, ukázaly cestu ke svobodě a naplnění životního poslání.
esoterika a astrologie

Karty Kouzelné mapy

377 Kč
355 Kč
Léčení aury - 11%
Léčení pomocí jemnohmotných energií. Každý člověk má auru, určitý druh barevného energetického pole, které obklopuje naše tělo a odráží náš celkový energetický stav. Pocity myšlenky a také zdravotní poruchy mění naši auru.
esoterika a astrologie

Léčení aury

295 Kč
262 Kč
Mnoho životů, mnoho Mistrů - 20%
Autor téhle knížky měl zavedenou psychiatrickou praxi, spokojené manželství a klidný život. To všechno ovšem jen do chvíle, než do jeho ordinace vstoupila Catherine, mladá žena trpící úzkostí a děsem z celého světa.
esoterika a astrologie
Ukázky

Mnoho životů, mnoho Mistrů

169 Kč
135 Kč
Poselství Mistrů - 20%
Zatímco ve svých předešlých knihách se dr. Weiss zabýval spíš vlivem minulých životů na současné životy lidí, v tomto díle se zaměřil na nadčasové, blahodárné a vpravdě božské působení netělesných bytostí, jež jsou zasvěceným známé coby Mistři.
esoterika a astrologie
Ukázky

Poselství Mistrů

169 Kč
135 Kč
Byli jsme a budem! - 20%
(3x)
Dne 15. března jsme si připomínali 74 let od okupace zbytku Českých zemí Německem po předchozím zabrání československého pohraničí na základě nám pod nátlakem vnucené Mnichovské „dohody" ze září roku 1938.
esoterika a astrologie
Ukázky

Byli jsme a budem!

80 Kč
64 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 200 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 20 > >>