Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
ostatní

Dopisy lásky - 20%
Legendární svazek dopisů, v nichž je zakódována celá autorčina duše. Ta z nich vychází jako bytost nadmíru citlivá a statečná. Dopisy byly vybrány tak, „aby ze všech listů zaznívala horoucí nota lidské lásky.
ostatní
Ukázky

Dopisy lásky

159 Kč
127 Kč
Paličkování II - 20%
Kniha navazuje na úspěšný titul Paličkování. Ucelená metodická linka pokračuje výukou základních půdic a jejich kombinací. V samostatných kapitolách se krajkářky seznámí se základní charakteristikou vzoru, s jeho variantami a s použitím barevných prvků.
ostatní
Ukázky

Paličkování II

254 Kč
203 Kč
Poznáváme homeopatii - 20%
Jste hrdým majitelem pejska nebo kočičky? Pokud ano, jistě chcete pro vašeho chlupatého člena rodiny tu nejlepší péči. Kniha je reakcí na stále se zvyšující zájem chovatelské veřejnosti o homeopatickou léčbu.
ostatní
Ukázky

Poznáváme homeopatii

135 Kč
108 Kč
Čínská výšivka - 20%
O čínské výšivce dosud není na českém trhu žádná publikace, jedná se tedy o první práci na toto téma. Autorka je sinologem s publikačními zkušenostmi. Výšivka je v moderní Číně považována za umění, které je úzce spjato s malířstvím. V historických dobách
ostatní
Ukázky

Čínská výšivka

246 Kč
197 Kč
Odvodnění domu - anglické dvorky, drenáže, vzduchové dutiny - 20%
Odvodňovací systémy byly a stále jsou nejdůležitější součástí každé stavby. S anglickými dvorky se setkáváme už u historických staveb a pořád jsou výborným opatřením proti vnikání vody do zdiva.
ostatní
Ukázky

Odvodnění domu - anglické dvorky, drenáže, vzduchové dutiny

135 Kč
108 Kč
Ploché střechy - 20%
Ploché střechy byly dlouho v podvědomí laické i odborné veřejnosti vnímány jako střechy problémové. Dnes jsou spolehlivé nejen proto, že jsou na jejich provedení nabízeny kvalitní výrobky, ale i proto, že projektanti mají stále více informací.
ostatní
Ukázky

Ploché střechy

339 Kč
271 Kč
Zděné a kachlové sporáky - 20%
V první části knihy naleznete návod na snadnou instalaci tzv. stolového sporáku, druhá část se podrobně věnuje stavbě klasického kachlového sporáku s vyvýšenou částí, v poslední části knihy se čtenář dozví jak diagnostikovat a opravit závadu.
ostatní
Ukázky

Zděné a kachlové sporáky

149 Kč
119 Kč
Koupací jezírka - 20%
Kniha tematicky doplňuje úspěšnou knihu Zahradní jezírka a vodní rostliny. Je určena všem milovníkům vody v zahradě, kteří si chtějí zbudovat vlastní přírodní rybníček.
ostatní
Ukázky

Koupací jezírka

254 Kč
203 Kč
Opravy rodinného domu - 20%
Kniha přináší informace o závadách a poruchách, které se mohou v konstrukcích a v instalacích stavby objevit. Dává jasnou představu o tom, zda se dají odstranit svépomocí, nebo je nutné si přizvat odbornou firmu.
ostatní
Ukázky

Opravy rodinného domu

127 Kč
102 Kč
Architektura - historie - umění - 20%
Kniha je určena zájemcům o historii, učitelům, studentům gymnázií a vysokých škol a široké veřejnosti.Víceoborová publikace, která přináší pohled na vývoj evropské civilizace, evropského myšlení (filosofie) a na přímý dopad tohoto myšlení na architekturu.
ostatní
Ukázky

Architektura - historie - umění

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 183 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 > >>