Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
hobby

Zahrady od Dany
(1x)
Chcete si naplánovat vlastní zahradu a nevíte, jak začít? Tato kniha vás provede vším, na co byste při navrhování zahrady měli myslet – od zjištění, jaké podmínky nabízí váš pozemek, přes výběr zahradních prvků (pergola, terasa, bazén atd.) až po pečlivé zvážení toho, jaké rostliny a kam je vhodné vysadit.
hobby
Ukázky

Zahrady od Dany

339 Kč
Golem 3/2014
Třetí letní číslo publikace Golem jediného časopisu o keramice a keramickém tvoření v ČR a SR s více jak dvaceti projekty na vytvoření řemeslných výrobků se zobrazeným postupem krok za krokem.
hobby
Ukázky

Golem 3/2014

69 Kč
Velká kniha hádanek
Unikátní publikace Velká kniha hádanek obsahuje více než 600 hádanek setříděných do osmi tematických okruhů.
hobby
Ukázky

Velká kniha hádanek

149 Kč
Paličkování II
Kniha navazuje na úspěšný titul Paličkování. Ucelená metodická linka pokračuje výukou základních půdic a jejich kombinací. V samostatných kapitolách se krajkářky seznámí se základní charakteristikou vzoru, s jeho variantami a s použitím barevných prvků.
hobby
Ukázky

Paličkování II

254 Kč
Čínská výšivka
O čínské výšivce dosud není na českém trhu žádná publikace, jedná se tedy o první práci na toto téma. Autorka je sinologem s publikačními zkušenostmi. Výšivka je v moderní Číně považována za umění, které je úzce spjato s malířstvím. V historických dobách
hobby
Ukázky

Čínská výšivka

246 Kč
Chov koček
(1x)
Po delší době se všem milovníkům koček dostává do rukou publikace, která se věnuje chovu koček v celé šíři. Vedle tradičních, zkušenostmi ověřených postupů v péči o kočky i o jejich odchovu tu najdou informace nanejvýš aktuální.
hobby
Ukázky

Chov koček

254 Kč