Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
hobby

Zahrady od Dany - 20%
(1x)
Chcete si naplánovat vlastní zahradu a nevíte, jak začít? Tato kniha vás provede vším, na co byste při navrhování zahrady měli myslet – od zjištění, jaké podmínky nabízí váš pozemek, přes výběr zahradních prvků (pergola, terasa, bazén atd.) až po pečlivé zvážení toho, jaké rostliny a kam je vhodné vysadit.
hobby
Ukázky

Zahrady od Dany

339 Kč
271 Kč
Golem 3/2014 - 20%
Třetí letní číslo publikace Golem jediného časopisu o keramice a keramickém tvoření v ČR a SR s více jak dvaceti projekty na vytvoření řemeslných výrobků se zobrazeným postupem krok za krokem.
hobby
Ukázky

Golem 3/2014

69 Kč
55 Kč
Velká kniha hádanek - 20%
Unikátní publikace Velká kniha hádanek obsahuje více než 600 hádanek setříděných do osmi tematických okruhů.
hobby
Ukázky

Velká kniha hádanek

149 Kč
119 Kč
Paličkování II - 20%
Kniha navazuje na úspěšný titul Paličkování. Ucelená metodická linka pokračuje výukou základních půdic a jejich kombinací. V samostatných kapitolách se krajkářky seznámí se základní charakteristikou vzoru, s jeho variantami a s použitím barevných prvků.
hobby
Ukázky

Paličkování II

254 Kč
203 Kč
Čínská výšivka - 20%
O čínské výšivce dosud není na českém trhu žádná publikace, jedná se tedy o první práci na toto téma. Autorka je sinologem s publikačními zkušenostmi. Výšivka je v moderní Číně považována za umění, které je úzce spjato s malířstvím. V historických dobách
hobby
Ukázky

Čínská výšivka

246 Kč
197 Kč
Chov koček - 20%
(1x)
Po delší době se všem milovníkům koček dostává do rukou publikace, která se věnuje chovu koček v celé šíři. Vedle tradičních, zkušenostmi ověřených postupů v péči o kočky i o jejich odchovu tu najdou informace nanejvýš aktuální.
hobby
Ukázky

Chov koček

254 Kč
203 Kč