Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
naučné

Český rok - 20%
Víte, kde mají své kořeny české a moravské lidové zvyky, rituály a tradice, které nás provázely či provázejí celým rokem, a které mezi dny běžnými vystupují do popředí jako dny výjimečné a sváteční? Pokud se to chcete dozvědět, sáhněte po této knize.
naučné
Ukázky

Český rok

149 Kč
119 Kč
Zábavná matematika a logika pro bystré děti - 20%

Rozvíjejte matematicko-logické nadání svých dětí! Podpořte matematické nadání svých dětí! Publikace je zaměřená na rozvoj matematicko-logické stránky intelektu. Bude skvělá pro děti, které hledají mezi informacemi souvislosti, logiku a smysl.

naučné
Ukázky

Zábavná matematika a logika pro bystré děti

129 Kč
103 Kč
Český, česká, české - 20%

České, moravské i slezské – všechno je tu hezké! Kde domov můj? Pravda vítězí! Vlajka, hymna, lípa, sto věží… Znáte české symboly? Co se za nimi skrývá a jaký je jejich příběh? Víte, jak vypadaly původní návrhy naší vlajky?

naučné
Ukázky

Český, česká, české

199 Kč
159 Kč
Hravý průvodce Českem I. - 20%
Čekají vás prázdniny nebo volný víkend? Tak nazujte toulavé boty a objevujte spolu se svými dětmi krásy naší vlasti! S tímto hravým průvodcem se z každého výletu stane nezapomenutelný zážitek.
naučné
Ukázky

Hravý průvodce Českem I.

249 Kč
199 Kč
Korea - 20%
Co všechno se musí stát, aby se naplnila před dávnými věky vyřčená věštba? A má člověk vůbec možnost ji ovlivnit? Zejména když ví, že na jejím splnění závisí něčí život, ale tím, že o ní promluví, riskuje ten svůj?
naučné
Ukázky

Korea

169 Kč
135 Kč
Pozdě bycha honiti - 20%
(2x)

Zábavné zpracování důležitých jazykových záludností. Pletou se vám příslovce? Tápete, co jsou synonyma? Tahle knížka vás s lehkostí provede záludnými jazykovými jevy a na výtvarně zpracovaných příkladech vám je vysvětlí tak, že se rázem stanete jazykovými přeborníky.

naučné
Ukázky

Pozdě bycha honiti

209 Kč
167 Kč
Příběh odpadu - 20%

Vysvětlete malým průzkumníkům, jak přírodu nazahltit odpadem Honzík rád navštěvuje babičku a dědečka, kteří ho vlídně provázejí při cestách za poznáním zajímavostí v okolí. Tentokrát se Honzík spolu s kamarádem Tondou snaží zjistit, kde se bere tolik odpadu a zda je možné ho znovu účelně využít.

naučné
Ukázky

Příběh odpadu

109 Kč
87 Kč