Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - říjen 2022
pedagogika, didaktika

Máma není služka, máma je dáma - 11%
(4x)
Knížka krátkých fejetonů o výchově a o tom, jak to vlastně udělat, aby doma bylo dobře. Marek Herman zkoumá svět malých dětí, porovnává ho s pohledem nás dospělých a hledá základní kameny, na kterých lze postavit rodinnou pohodu.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Máma není služka, máma je dáma

260 Kč
231 Kč
Moje kniha her a aktivit 4+ - 11%
Má vaše dítě dlouhou chvíli? Sáhněte po pracovním sešitu Moje kniha her a aktivit pro děti od 4 let. Rozvíjí pozorovací schopnosti a manuální dovednosti.
pedagogika, didaktika

Moje kniha her a aktivit 4+

80 Kč
71 Kč
Logopedie pro nejmenší - 11%
Pracovní sešit plný her, doplňovaček, obrázků a úkolů pro rozvoj komunikačních dovedností a výslovnosti. Logopedie není jen nácvik správné výslovnosti.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Logopedie pro nejmenší

179 Kč
159 Kč
Fantastické psaní - 11%
Pojďme se společně rozepsat na žánrech, které mladé čtenáře baví. Ať už je to fantasy plné draků, magických předmětů a vrtošivých bohů nebo sci-fi, ve kterých se létá vesmírnými loděmi či ve vznášedlech, cestuje časem a vyjednává s roboty.
pedagogika, didaktika

Fantastické psaní

170 Kč
151 Kč
Moje kniha her a aktivit 2+ - 11%
Má vaše dítě dlouhou chvíli? Sáhněte po pracovním sešitu Moje kniha her a aktivit pro děti od 2 let. Rozvíjí pozorovací schopnosti a manuální dovednosti.
pedagogika, didaktika

Moje kniha her a aktivit 2+

80 Kč
71 Kč
Do školy ze školky 1 - 11%
Krátké říkanky, barevné obrázky i omalovánky a jednoduché úkoly na procvičení ruky a jemné motoriky, aby se děti naučily pěkně psát, cvičily se v soustředění a přestup ze školky do školy pro ně nebyl tak náročný - přesně takový je tento sešit!
pedagogika, didaktika

Do školy ze školky 1

44 Kč
39 Kč
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové. Prostřednictvím těchto testů snadno zjistíte úroveň rozvoje svého dítěte.
pedagogika, didaktika

Hádanky pro předškoláky od 3-4 let

89 Kč
79 Kč
Od dětství k dospívání - 11%
Kniha je jedním ze stěžejních děl známé italské lékařky a pedagožky. Ukazuje, jak je montessoriovská představa „alternativní“ výchovy a vyučování a vůbec reformy školství stále aktuální.
pedagogika, didaktika

Od dětství k dospívání

269 Kč
239 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku, 2. díl - 11%
Pokračování edukativní publikace reaguje na nejčastější otázky týkající se pedagogické diagnostiky a rozšiřuje tematický záběr prvního dílu.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Diagnostika dítěte předškolního věku, 2. díl

359 Kč
319 Kč
Dr. Máma : Zpověď pediatričky prvorodičky
(1x)
Inspirující návod, jak přežít mateřství – z pohledu pediatričky prvorodičky. Když se žena stane mámou, svět se jí změní k nepoznání. A vlastně nejen svět – i ona se s mateřstvím stává novou verzí sebe sama.
pedagogika, didaktika

Dr. Máma : Zpověď pediatričky prvorodičky

134 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 50 položek
1 2 3 .. 5 > >>