Nejprodávanější knihy - říjen 2022
stres, deprese

Klid - 25%
50 cvičení vědomé pozornosti, která vám pomohou zbavit se stresu, ať už jste kdekoli. Bez ohledu na to, co děláte a jak moc máte práce, vždy můžete znovu najít svůj vnitřní klid.
stres, deprese

Klid

198 Kč
148 Kč
Haiku: Cesta ze stresu - 11%
(1x)
Máte někdy dojem, že cokoli uděláte, povede k ještě většímu maléru? Chytají se vás chapadla napětí, stresu, až vyhoření? Nevíte, jak z toho ven?
stres, deprese

Haiku: Cesta ze stresu

296 Kč
263 Kč
Posilování stresem - Cesta k odolnosti - 11%
(3x)
O stresu se hovoří zejména jako o umělé, lidstvem vyrobené zátěži. Člověk se musel naučit porozumět a vzdorovat rozmanitým stresovým vlivům od počátku své existence.
stres, deprese
Ukázky

Posilování stresem - Cesta k odolnosti

359 Kč
319 Kč
Zázraky jsou logické - 11%
(1x)
Otevřený rozhovor se známou lékařkou o všech etapách lidského života. Lékařka a psychoterapeutka Kateřina Cajthamlová dává v temperamentním rozhovoru s novinářkou Lucií Šilhovou nahlédnout hlouběji do svého soukromí.
stres, deprese

Zázraky jsou logické

314 Kč
279 Kč
Léčebný kód - 6%
(3x)
Metoda léčebných kódů byla Alexi Loydovi doslova vnuknuta při návratu domů ze semináře, a jak sám v úvodu knihy píše, byla to odpověď na dvanáct let trvající hledání léku na těžké deprese jeho manželky.
stres, deprese

Léčebný kód

289 Kč
272 Kč
Deprese není depka - 11%
(2x)
Bez předsudků o jedné z nejčastějších duševních poruch. Víc se usmívej, jdi se projít, pusť si film.
stres, deprese
Ukázky

Deprese není depka

332 Kč
295 Kč
Jak zvládnout stres a posílit odolnost - 11%
Tato kniha poslouží každému z nás.
stres, deprese

Jak zvládnout stres a posílit odolnost

323 Kč
287 Kč
Pětiminutová terapie - 11%
Kdo jsem? Co vůbec znamená ta obávaná věta "Buď sám sebou"? Co znamená být "autentický"? Psychoterapeutka Sarah Crosbyová vám v knize Pětiminutová terapie pomůže najít odpovědi na tyto velké otázky pomocí psychologického zkoumání, cvičení a návodů, které můžete postupně aplikovat na svůj vlastní život. Tato kniha vám pomůže najít dlouhodobé štěstí, sebedůvěru a klid v sobě i ve svých vztazích.
stres, deprese

Pětiminutová terapie

314 Kč
279 Kč
Psychologie zdraví - 11%
Základní ideou této odborné monografie je snaha doplnit dosavadní publikace věnované psychologii zdraví o koncept reflektující tradiční pojetí, ale také přinést aktuální témata a poznatky zaměřené primárně na celostní pojetí zdraví.
stres, deprese

Psychologie zdraví

539 Kč
479 Kč
Stvořeni pro tyto časy - 11%
V deseti stručných kapitolách knihy Stvořeni pro tyto časy se naučíte účinným způsobům, jak čelit životním výzvám s moudrostí, odolností a lehkostí.
stres, deprese

Stvořeni pro tyto časy

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 14 položek
1 2 > >>