Nejprodávanější tituly - říjen 2022
psychologie

Architektura vnitřního světa člověka - 11%
(2x)
Artho Wittemann velice působivě ukazuje cestu, jak zpřístupnit a vysvětlit řád, jenž je za tím skrytý, a především lásku k pacientovi/klientovi, s tímto řádem hluboce spojenou.
psychologie

Architektura vnitřního světa člověka

369 Kč
328 Kč
Asertivita v manželství a v rodině - 20%
S nadhledem, humorem a lehkostí představuje zkušený manželský poradce a osvědčený autor základy asertivity v kontextu manželství a rodiny. V laické psychologické literatuře snad nenalezneme frekventovanější téma, než je asertivita.
psychologie
Ukázky

Asertivita v manželství a v rodině

135 Kč
108 Kč
Mediace v teorii a praxi - 20%
V posledním desetiletí došlo u nás ke zvýšení zájmu o mediaci, metodu řešení konfliktů, při níž neutrální kvalifikovaná osoba — mediátor — pomáhá účastníkům ve vzájemném dorozumívání a v nalezení přijatelného řešení.
psychologie
Ukázky

Mediace v teorii a praxi

319 Kč
255 Kč
Proč se lidé neléčí a jak mohou - 11%
"Jako novinářka v Chicagu,“ vzpomíná autorka knihy, světově uznávaná průkopnice v oblasti energetické medicíny a lidského vědomí, „jsem kouřila, pila kávu po litrech, neměla žádný pohyb a vůbec jsem nevěnovala pozornost tomu, co jím.
psychologie

Proč se lidé neléčí a jak mohou

251 Kč
223 Kč
Psychologie ve vzdělávání a její psychodidaktické aspekty - 20%
Publikace se zaměřuje zejména na oblast pojetí psychologie, na to, jakým způsobem reaguje na současné požadavky kurikulární reformy. Hlavní důraz je kladen na psychologické porozumění didaktickým otázkám.
psychologie
Ukázky

Psychologie ve vzdělávání a její psychodidaktické aspekty

254 Kč
203 Kč
Soulcraft – síla duše - 11%
Stránky této knihy, vyplněné technikami soulcraftu, příběhy, básněmi a instrukcemi vás zvou pustit se na současnou, západní, na přírodě založenou pouť do divokých krajů vlastní duše.
psychologie

Soulcraft – síla duše

387 Kč
344 Kč
Teď a tady - 20%
Denně nám hlavou proběhne asi 60 000 myšlenek, ale téměř všechny jsou v podobě neustále se opakujících vnitřních dialogů o vině, budoucnosti a nejrůznějších obavách. Tyto myšlenky jsou nám k ničemu, protože nás okrádají o čas. Emoce, které se s nimi pojí,
psychologie
Ukázky

Teď a tady

169 Kč
135 Kč
Zakázané přesvědčovací techniky - 14%
Jak snadno přesvědčit ostatní, aby v různých situacích udělali to, co chcete? Dozvíte se v této neocenitelné příručce!
psychologie

Zakázané přesvědčovací techniky

232 Kč
199 Kč
Dále nevyšlapanou cestou - 6%
(2x)
Uznávaný americký psychiatr v knize Dále nevyšlapanou cestou navazuje na témata diskutovaná ve své první knize: otázky víry, svobodné vůle, duchovního růstu, sexuálních vztahů a budování smysluplné komunity.
psychologie

Dále nevyšlapanou cestou

228 Kč
214 Kč
Jak na šikanu - 20%
Šikana je zrádná, jejím terčem se může stát i dítě tělesně a duševně vyspělé, s velmi dobrým rodinným zázemím, které však neumí nebo není ochotno "výt s vlky". Šikana má různé formy a správný postup se musí případ od případu lišit.
psychologie
Ukázky

Jak na šikanu

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 281 - 290 z 301 položek
<< < 1 .. 27 28 29 30 31 > >>