Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
fantasy

Mycelium IV: Vidění - 20%
(19x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
fantasy
Ukázky

Mycelium IV: Vidění

238 Kč
190 Kč
Pán hor - 20%
(1x)
Nejmladší členka posádky vesmírné lodi Kraksna zmizela, a zatímco kapitán Moravec a poručík Vojcechovsky vyrazili na své mise, pátrání po ní zůstalo na techniku Vodičkovi a italském pěvci Giuseppem.
fantasy
Ukázky

Pán hor

279 Kč
223 Kč
AGA - 20%
(2x)
Vítejte ve vesmíru, kde poslední nadějí lidstva na záchranu okupované planety je nákladní loď Kraksna a její svébytná posádka, ve vesmíru Františka Kotlety a Kristýny Sněgoňové, který je temný, krutý i zábavný, jak jen to cenzura nakladatele dovolí.
fantasy
Ukázky

AGA

279 Kč
223 Kč
Syn - 20%
(1x)
Představte si, že žijete ve světě, kde je všeho dostatek, stravu i bydlení máte zajištěné, dokonce vám vyberou životního partnera a každé rodině přidělí jedno či dvě děti. Jenže kdo ty dětí rodí?
fantasy
Ukázky

Syn

278 Kč
222 Kč
Ilusie - 20%
(4x)
První část osmidílné fantasy série, ve které se prolínají motivy národního finského eposu – Kalevaly, vychází z finských lidových příběhů, z historie a kultury země tisíců jezer i z její hudby.
fantasy
Ukázky

Ilusie

280 Kč
224 Kč
Země v troskách - 20%
(2x)
Svět je v troskách. Když se hroutil, postavili lidé svou spásu – města na obrovských pilířích, chráněná před vším zmarem tam dole. Ale to bylo dávno a nyní nastal čas vrátit se na zem. Jenže povrch je jiný než bezpečné výšiny měst v oblacích.
fantasy
Ukázky

Země v troskách

259 Kč
207 Kč
Zvon - 20%
(4x)
Dlouho očekávané finále bestsellerové trilogie! Bude ve světě, jenž si podmanil smrt, lidstvo nakonec zničeno bytostmi, které samo stvořilo? Ve světě smrtek je všechno jinak. Citra a Rowan zmizeli. Plovoucí město Trvalka je pryč.
fantasy
Ukázky

Zvon

349 Kč
279 Kč
Poslední tango v Havaně - 20%
(2x)
Další volné pokračování jednoho z nejprodávanějších titulů Františka Kotlety, a to knihy Příliš dlouhá swingers party, na kterou loni úspěšně navázala publikace Velké problémy v Malém Vietnamu.
fantasy
Ukázky

Poslední tango v Havaně

259 Kč
207 Kč
Mycelium III: Pád do temnot - 20%
(21x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
fantasy
Ukázky

Mycelium III: Pád do temnot

198 Kč
158 Kč
Hobit - 20%
(22x)
Elektronické vydání kultovní knihy s revidovaným překladem, která přináší pohádkový příběh o velké cestě družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za uloupeným pokladem.
fantasy
Ukázky

Hobit

148 Kč
118 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 131 položek
<< < 1 2 3 4 .. 14 > >>