Nejprodávanější knihy - říjen 2022
fantasy

Ostrov - 11%
Druhá polovina třiadvacátého století, dvě stě let po Apokalypse.
fantasy

Ostrov

268 Kč
238 Kč
Pro hrst dukátů - 11%
Žhavé léto roku 1601. V kremnické mincovně, kde z drahých kovů vytěžených v uherských hornických městech razí nejlepší dukáty, tolary a groše v celé říši, došlo k vážnému incidentu – z pokladnice zamčené na tři zámky zmizela razidla.
fantasy
Ukázky

Pro hrst dukátů

403 Kč
358 Kč
Pád Gondolinu - 11%
(2x)
Příběh z dávnověku Tolkienova světa, pojedávající o Morgothově snaze zničit město Gondolin, jež vystavěli Noldor, elfové, kteří se vzepřeli bohům a opustili bájný Valinor.
fantasy
Ukázky

Pád Gondolinu

313 Kč
278 Kč
Vlk! - 58%
Město Grimm – ponurá, oblaky mastné černoty zahalená metropole je místem, kde je spravedlnost stejně vzácná, jako bezmračná obloha. Vystavěná na těle obra, živená jeho smolnatou krví a úlomky uhelného srdce dlouho žila v dávno ustanoveném řádu.
fantasy

Vlk!

238 Kč
99 Kč
Půlměsíční město: Rod nebes a dechu - 11%
(3x)
Bryce a Hunt se snaží vrátit do normálu. Povedlo se jim zachránit Crescent City, ale protože v poslední době zažili tolik otřesů, chtějí si hlavně odpočinout. Zpomalit.
fantasy
Ukázky

Půlměsíční město: Rod nebes a dechu

494 Kč
439 Kč
Zaklínač V: Křest ohněm - 11%
Císař Emhyr chystá svatbu - po sňatku s princeznou Cirillou se stane nejen vládcem Citry, ale podle věštby také pánem celého Severu. Že to s oním plánem nebude tak jednoduché, císař zjistí téměř okamžitě - někdo mu podstrčil dvojnici.
fantasy

Zaklínač V: Křest ohněm

341 Kč
303 Kč
Dárce - 6%
(6x)
Vize ideální společnosti, pod jejímž povrchem se ale skrývá krutá pravda.
fantasy
Ukázky

Dárce

211 Kč
198 Kč
Plnou parou - 11%
(2x)
Kdokoli s kouskem odvahy v srdci a lásky k mnohem jednodušší minulosti bez počítači řízeného života nalezne v této knize světy, v nichž prožije doslova dech beroucí dobrodružství.
fantasy
Ukázky

Plnou parou

Martin Šust (ed.)
251 Kč
223 Kč
Společenstvo prstenu (ilustrované vydání) - 6%
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.
fantasy

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
The Witcher: Blood of Elves - 11%
(3x)
The Witcher, Geralt of Rivia, holds the fate of the world in his hands in the New York Times bestselling first novel in the Witcher series that inspired the Netflix show and video games - now in a brand-new hardcover edition.
fantasy

The Witcher: Blood of Elves

584 Kč
519 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 291 položek
<< < 1 2 3 4 .. 30 > >>