Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
dům a zahrada

Odstraňování vlhkosti - 20%
Máte vlhký sklep nebo dokonce mokré zdi v bytě? Nevíte, jak je možné se vlhkosti zbavit? Pak vám pomůže tato praktická příručka. Dozvíte se v ní, jak je možné vlhkost změřit, jaké mohou být její příčiny i jakou metodu zvolit k jejímu odstranění.
dům a zahrada
Ukázky

Odstraňování vlhkosti

135 Kč
108 Kč
Rekonstrukce elektroinstalace - 20%
Publikace řeší jednotlivé postupy a prvky, které je při práci nutné použít zejména z hlediska stavby a rekonstrukce. Zahrnuje mimo jiné základní pokyny pro kladení vedení a montáž přístrojů.
dům a zahrada
Ukázky

Rekonstrukce elektroinstalace

144 Kč
115 Kč
100 osvědčených stavebních detailů - zednictví - 20%
Ojedinělá publikace nabízí výběr stavebních detailů týkajících se tradičního zednictví. Těžiště této knihy je v obrázcích doplněných erudovaným komentářem praktiků s dlouholetou zkušeností.
dům a zahrada
Ukázky

100 osvědčených stavebních detailů - zednictví

297 Kč
238 Kč
Poznáváme homeopatii - 20%
Jste hrdým majitelem pejska nebo kočičky? Pokud ano, jistě chcete pro vašeho chlupatého člena rodiny tu nejlepší péči. Kniha je reakcí na stále se zvyšující zájem chovatelské veřejnosti o homeopatickou léčbu.
dům a zahrada
Ukázky

Poznáváme homeopatii

135 Kč
108 Kč
Odvodnění domu - anglické dvorky, drenáže, vzduchové dutiny - 20%
Odvodňovací systémy byly a stále jsou nejdůležitější součástí každé stavby. S anglickými dvorky se setkáváme už u historických staveb a pořád jsou výborným opatřením proti vnikání vody do zdiva.
dům a zahrada
Ukázky

Odvodnění domu - anglické dvorky, drenáže, vzduchové dutiny

135 Kč
108 Kč
Ploché střechy - 20%
Ploché střechy byly dlouho v podvědomí laické i odborné veřejnosti vnímány jako střechy problémové. Dnes jsou spolehlivé nejen proto, že jsou na jejich provedení nabízeny kvalitní výrobky, ale i proto, že projektanti mají stále více informací.
dům a zahrada
Ukázky

Ploché střechy

339 Kč
271 Kč
Zděné a kachlové sporáky - 20%
V první části knihy naleznete návod na snadnou instalaci tzv. stolového sporáku, druhá část se podrobně věnuje stavbě klasického kachlového sporáku s vyvýšenou částí, v poslední části knihy se čtenář dozví jak diagnostikovat a opravit závadu.
dům a zahrada
Ukázky

Zděné a kachlové sporáky

149 Kč
119 Kč
Koupací jezírka - 20%
Kniha tematicky doplňuje úspěšnou knihu Zahradní jezírka a vodní rostliny. Je určena všem milovníkům vody v zahradě, kteří si chtějí zbudovat vlastní přírodní rybníček.
dům a zahrada
Ukázky

Koupací jezírka

254 Kč
203 Kč
Opravy rodinného domu - 20%
Kniha přináší informace o závadách a poruchách, které se mohou v konstrukcích a v instalacích stavby objevit. Dává jasnou představu o tom, zda se dají odstranit svépomocí, nebo je nutné si přizvat odbornou firmu.
dům a zahrada
Ukázky

Opravy rodinného domu

127 Kč
102 Kč
Chov koček - 20%
(1x)
Po delší době se všem milovníkům koček dostává do rukou publikace, která se věnuje chovu koček v celé šíři. Vedle tradičních, zkušenostmi ověřených postupů v péči o kočky i o jejich odchovu tu najdou informace nanejvýš aktuální.
dům a zahrada
Ukázky

Chov koček

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>