Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
stavba a úpravy

Zahrady od Dany - 20%
(1x)
Chcete si naplánovat vlastní zahradu a nevíte, jak začít? Tato kniha vás provede vším, na co byste při navrhování zahrady měli myslet – od zjištění, jaké podmínky nabízí váš pozemek, přes výběr zahradních prvků (pergola, terasa, bazén atd.) až po pečlivé zvážení toho, jaké rostliny a kam je vhodné vysadit.
stavba a úpravy
Ukázky

Zahrady od Dany

339 Kč
271 Kč
Zelené střechy - 20%
Zelené střechy, často nazývané také vegetační střechy, ozeleněné střechy nebo střešní zahrady, jsou střechy záměrně pokryté vegetací.
stavba a úpravy
Ukázky

Zelené střechy

254 Kč
203 Kč
Kachlové sporáky nejen s teplovodním výměníkem - 20%
Autor, který má za sebou dlouholetou praxi se stavbami kamen, popisuje krok za krokem postup prací u běžného kachlového sporáku i zmíněného sporáku s teplovodním výměníkem.
stavba a úpravy
Ukázky

Kachlové sporáky nejen s teplovodním výměníkem

237 Kč
190 Kč
Odstraňování vlhkosti - 20%
Máte vlhký sklep nebo dokonce mokré zdi v bytě? Nevíte, jak je možné se vlhkosti zbavit? Pak vám pomůže tato praktická příručka. Dozvíte se v ní, jak je možné vlhkost změřit, jaké mohou být její příčiny i jakou metodu zvolit k jejímu odstranění.
stavba a úpravy
Ukázky

Odstraňování vlhkosti

135 Kč
108 Kč
Rekonstrukce elektroinstalace - 20%
Publikace řeší jednotlivé postupy a prvky, které je při práci nutné použít zejména z hlediska stavby a rekonstrukce. Zahrnuje mimo jiné základní pokyny pro kladení vedení a montáž přístrojů.
stavba a úpravy
Ukázky

Rekonstrukce elektroinstalace

144 Kč
115 Kč
100 osvědčených stavebních detailů - zednictví - 20%
Ojedinělá publikace nabízí výběr stavebních detailů týkajících se tradičního zednictví. Těžiště této knihy je v obrázcích doplněných erudovaným komentářem praktiků s dlouholetou zkušeností.
stavba a úpravy
Ukázky

100 osvědčených stavebních detailů - zednictví

297 Kč
238 Kč
Ploché střechy - 20%
Ploché střechy byly dlouho v podvědomí laické i odborné veřejnosti vnímány jako střechy problémové. Dnes jsou spolehlivé nejen proto, že jsou na jejich provedení nabízeny kvalitní výrobky, ale i proto, že projektanti mají stále více informací.
stavba a úpravy
Ukázky

Ploché střechy

339 Kč
271 Kč
Zděné a kachlové sporáky - 20%
V první části knihy naleznete návod na snadnou instalaci tzv. stolového sporáku, druhá část se podrobně věnuje stavbě klasického kachlového sporáku s vyvýšenou částí, v poslední části knihy se čtenář dozví jak diagnostikovat a opravit závadu.
stavba a úpravy
Ukázky

Zděné a kachlové sporáky

149 Kč
119 Kč
Koupací jezírka - 20%
Kniha tematicky doplňuje úspěšnou knihu Zahradní jezírka a vodní rostliny. Je určena všem milovníkům vody v zahradě, kteří si chtějí zbudovat vlastní přírodní rybníček.
stavba a úpravy
Ukázky

Koupací jezírka

254 Kč
203 Kč
Udírny - 20%
Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích.
stavba a úpravy
Ukázky

Udírny

186 Kč
149 Kč