Nejprodávanější knihy - říjen 2022
rodina a dítě

Teoretické základy metody Neuro-vývojové stimulace - 11%
Autorka PhDr. Marja Volemanová, PhD., původem z Holandska, se zabývá problematikou přetrvávajících primárních reflexů již řadu let.
rodina a dítě

Teoretické základy metody Neuro-vývojové stimulace

441 Kč
392 Kč
Jaké je to být zamilovaný?
Láska – pojem, který u dětí vyvolává celou řadu otázek. Dětem, ale i jejich bezradným rodičům dává tato knížka odpovědi velmi přístupnou a odlehčenou formou.
rodina a dítě

Jaké je to být zamilovaný?

71 Kč
Dítě – váš partner ve výchově - 52%
Kniha dánského rodinného terapeuta podává pomocnou ruku všem rodičům, kteří by svým dětem chtěli lépe porozumět, a všem dospělým, kteří si s dětmi touží vybudovat zdravý a plodný vztah.
rodina a dítě

Dítě – váš partner ve výchově

207 Kč
99 Kč
Vychováváme děti a rosteme s nimi - 6%
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.
rodina a dítě

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
264 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
rodina a dítě

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Desatero pro kluky - Jak na pubertu, holky i sex - 11%
Desatero pro kluky – jak na pubertu, holky i sex. Tentokrát ve formě blízké komiksům s mnoha návodnými obrázky, protože vás, milí mladí pánové, nechceme trápit přílišným čtením.
rodina a dítě

Desatero pro kluky - Jak na pubertu, holky i sex

391 Kč
347 Kč
Evangelium podle Jaroslava Foglara - 11%
Originální a čtivě napsaná kniha známého teologa a religionisty představuje „fenomén Foglar“ z náboženského hlediska. Rozebírá nejen vlivy indiánského totemismu a římskokatolické spirituality, ale i tajné vontské rituály, ...
rodina a dítě

Evangelium podle Jaroslava Foglara

233 Kč
207 Kč
Logopedie pro nejmenší - 11%
Pracovní sešit plný her, doplňovaček, obrázků a úkolů pro rozvoj komunikačních dovedností a výslovnosti. Logopedie není jen nácvik správné výslovnosti.
rodina a dítě
Ukázky

Logopedie pro nejmenší

179 Kč
159 Kč
Mé první roky - 11%
Deník miminka Mé první roky vám umožní sledovat nejvýznamnější okamžiky nejen z prvních let života vašeho děťátka. Lepte fotky, zapisujte si vzpomínky a vytvořte tak jedinečnou knihu, kterou budete s láskou listovat.
rodina a dítě

Mé první roky

494 Kč
439 Kč
Tlapková patrola - Supertlapky zasahují - 11%
Oblíbení hrdinové animovaného seriálu Tlapková patrola už se nemůžou dočkat, až se s nimi vydáte za novým dobrodružstvím!
rodina a dítě
Ukázky

Tlapková patrola - Supertlapky zasahují

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 405 položek
<< < 1 2 3 4 .. 41 > >>