Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
horory

Hellraiser - 20%
(1x)
Franku Cottonovi, požitkáři, jenž vyčerpal veškeré možnosti zábavy v této realitě, se podařilo odhalit tajemství Lemarchandovy kostky, bájného hlavolamu, který otevírá dveře k absolutním rozkoším jiných sfér.
horory
Ukázky

Hellraiser

180 Kč
144 Kč
Setkání s tajemnem - 20%
Nová kniha známé astroložky, propagátorky jógy a zdravého stylu života přináší příběhy, jež se skutečně staly autorce nebo lidem, kteří se jí se svými neuvěřitelnými zážitky svěřili.
horory
Ukázky

Setkání s tajemnem

179 Kč
143 Kč
Temná půle - 20%
Stvořit George Starka bylo snadné, zbavit se ho bude mnohem těžší… Spisovatel Ted Baumont je obviněn ze série brutálních vražd. Nejenže byly na místě zločinu nalezeny jeho otisky prstů, svědčí proti němu i další důkazy. Ted prohlašuje, že je nevinen.
horory
Ukázky

Temná půle

259 Kč
207 Kč
Five Nights at Freddy's 1.: Stříbrné oči - 20%

Vražedná jízda začíná, připoutejte se! Kniha inspirovaná nejprodávanější sérií hororových videoher sleduje příběh Charlie a jejích přátel, kteří se po deseti letech od hrůzných událostí vrací do rodného města. Tehdy došlo v místní pizzerii ke čtyřnásobné vraždě.

horory
Ukázky

Five Nights at Freddy's 1.: Stříbrné oči

259 Kč
207 Kč
Prokletá kaple - 20%
(2x)
Výborně vystavěný horor o tajemných lidech z nenápadné vsi Medovice, které dostihne pradávná kletba.
horory
Ukázky

Prokletá kaple

150 Kč
120 Kč
Temná věž III - Pustiny - 20%
Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli. Pustiny vyprávějí o tom, co se přihodilo poutníkům Středosvětem několik měsíců poté, co byly otevřeny poslední dveře na břehu moře.
horory
Ukázky

Temná věž III - Pustiny

240 Kč
192 Kč
Mrtvá zóna - 20%
(1x)
Mrtvá zóna je napínavý a dobrodružný příběh, odehrávající se na pozadí skutečných historických událostí v USA v sedmdesátých letech dvacátého století. Je v pořadí teprve pátým publikovaným románem Stephena Kinga - a stále patří k jeho nejúspěšnějším.
horory
Ukázky

Mrtvá zóna

249 Kč
199 Kč
Outsider - 20%
(2x)
Když je v městském parku zavražděn jedenáctiletý chlapec, spolehliví očití svědci bez váhání označí za viníka oblíbeného trenéra Terryho Maitlanda. Důkazy DNA a otisky prstů potvrzují, že zločin byl spáchán tímto rodinou milovaným mužem.
horory
Ukázky

Outsider

299 Kč
239 Kč
V duchu Edgara Allana Poea - 20%
Antologie polské fantastiky známých i dnes méně známých polských autorů z přelomu 19. a 20. století. Mezi ty známé patří bezesporu dva polští nositelé Nobelovy ceny za literaturu - Władysław Reymont a Henryk Sienkiewicz -, ...
horory
Ukázky

V duchu Edgara Allana Poea

249 Kč
199 Kč
Vraždy a jiné zběsilosti - 20%
Klasik hrůzostrašné povídky by nemohl existovat bez protikladných vlivů, a tak vedle jeho nejlepších děsuplných povídek, můžeme postavit pěkně úderné, vypointované grotesky, protože humor a horor mají k sobě mnohdy nebezpečně blízko.
horory
Ukázky

Vraždy a jiné zběsilosti

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>