Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - říjen 2022
sci-fi a fantasy

Písečníci a probuzení krále - 11%
Po dlouhých sedmadvaceti letech procitá posádka mezihvězdné lodi Poutník z hibernace. Ale kdosi nebo cosi na probuzení ještě čeká…Vraťte se s Tomášem Nebulou a jeho přáteli na palubu akademie Singularity a odhalte další tajemství vesmíru!
sci-fi a fantasy
Ukázky

Písečníci a probuzení krále

537 Kč
478 Kč
Hegemonův stín - 11%
(1x)
...Nepřátelé byli vyhlazeni, Bitevní škola zrušena. Děti se vracejí domů, ke svým rodinám, rozptýleným po celé Zemi. Až na Endera… Jakmile nebezpečí pominulo, Země se opět stává bitevním polem.
sci-fi a fantasy

Hegemonův stín

313 Kč
278 Kč
Divoké karty II. - 58%
(1x)
Mimozemská nákaza udeřila krátce po skončení druhé světové války. Devadesát procent nakažených zemřelo. U některých přeživších se však vyvinuly mimořádné schopnosti, jiní skončili těžce postižení.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Divoké karty II.

238 Kč
99 Kč
Král Špunt
(1x)
Komiks z tajemných moří.
sci-fi a fantasy

Král Špunt

89 Kč
Legendy české fantasy II. - 6%
Legendy české fantasy – naši nejlepší spisovatelé v jedinečném projektu! Exkluzivně pro tuto příležitost napsalo pět předních autorů samostatný text ze svého nejznámějšího a nejoblíbenějšího cyklu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Legendy české fantasy II.

338 Kč
318 Kč
Loď - 11%
V tomto druhém dílu Vzestupu Džainu nás Neal Asher bere na vzrušující jízdu mezihvězdnou politikou v době hrozící války.
sci-fi a fantasy

Loď

377 Kč
335 Kč
Mycelium III : Pád do temnot - 11%
(5x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium III : Pád do temnot

538 Kč
478 Kč
Setkání s Rámou - 11%
(2x)

Klasická science fiction sira Arthura C. Clarka, za níž získal neuvěřitelnou řadu literárních ocenění, se vrací v původním českém překladu Zdeňka Volného.

sci-fi a fantasy

Setkání s Rámou

349 Kč
310 Kč
Svět v bouři - 11%
Po mnoha letech nevědomosti a strádání se dal svět konečně do pohybu. Lidé schází na zem, mezi ty, které kdysi opustili, a stvůry z cizí planety.
sci-fi a fantasy

Svět v bouři

359 Kč
319 Kč
Syn - 11%
(1x)
Představte si, že žijete ve světě, kde je všeho dostatek, stravu i bydlení máte zajištěné, dokonce vám vyberou životního partnera a každé rodině přidělí jedno či dvě děti. Jenže kdo ty dětí rodí?
sci-fi a fantasy
Ukázky

Syn

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 476 položek
<< < 1 2 3 4 .. 48 > >>