Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
světová

Vina otců - 20%
(2x)
Dlouho očekávané vyvrcholení krimi série s prokurátorkou Rebeckou Martinssonovou.
světová
Ukázky

Vina otců

329 Kč
263 Kč
Krysí ostrov a jiné povídky - 20%
(3x)
Pomsta a spravedlnost, láska až za hrob a palčivá nenávist. Oko za oko, zub za zub. Vyprávění o odplatě z postpandemické Ameriky, zpověď vědce, který objevil lék proti stárnutí, střet zabijáků připomínající šachovou partii, soupeření dvou mladíků o tutéž dívku a synův boj s otcem o dědictví.
světová
Ukázky

Krysí ostrov a jiné povídky

219 Kč
175 Kč
Topecká škola - 20%
(2x)

Ben Lerner ve svém románu svým vytříbeným stylem spojuje žhavou aktuálnost a literární nadčasovost a dokazuje, proč je považován za nejtalentovanějšího spisovatele své generace.

světová
Ukázky

Topecká škola

248 Kč
198 Kč
Oheň a krev - 20%
(5x)
Staletí před událostmi líčenými ve Hře o trůny se rod Targaryenů usídlil na Dračím kameni. Úvodní svazek dvoudílných dějin rodu Targaryenů, představuje ty nejvyhrocenější podoby hry o trůny a nabízí nový pohled na fascinující historii Západozemí.
světová
Ukázky

Oheň a krev

388 Kč
310 Kč
Bouře - 20%
(5x)
Na ospalou vesničku Hovenäset na švédském západním pobřeží se valí bouře. Zrovna tuto noc si pro svůj příjezd vybral August Strindberg, jmenovec slavného spisovatele a finančník ze Stockholmu, který se rozhodl pověsit lukrativní kariéru na hřebíček a otevřít si v budově bývalého pohřebního ústavu vetešnictví.
světová
Ukázky

Bouře

389 Kč
311 Kč
Pohřbené kosti - 20%
(5x)
Detektiv Josie Quinnová se těší na poklidnou večeři se svým přítelem Noahem u jeho matky. Když k ní však přijedou, najdou ji za domem na zahradě. Bez známek života a s ústy plnými hlíny.
světová
Ukázky

Pohřbené kosti

382 Kč
306 Kč
Fake - 20%
On chodí po červeném koberci. Ona ho umí spíš luxovat. Když skandál poškodí pověst pekelně sexy celebrity Patricka Walshe, potřebuje si zachránit pověst, a to rychle. Na scéně se objevuje číšnice Norah Peersová – obyčejná nula.
světová
Ukázky

Fake

229 Kč
183 Kč
Dívka v nouzi - 20%
Thea si dělá starosti, když se její bratr Daniel pět dní neukáže doma. A když se pak u nich objeví tajemný muž, který se na bratra vyptává a nabízí, že ho najde, dostane strach.
světová
Ukázky

Dívka v nouzi

109 Kč
87 Kč
Hlasy kostí
Mistrovské dílo klasika švédské literatury, jehož knihy dobře znají i čeští čtenáři.
světová
Ukázky

Hlasy kostí

249 Kč
Asfaltová pustina - 20%
(1x)
„Bug“ býval nejlepším šoférem podsvětí, než se ošklivě spálil a starý život raději hodil za hlavu. Vybudoval vlastní autodílnu, miluje svou ženu, stará se o rodinu a vášni pro rychlost podlehne jen občas. Jenže pak se to zase zvrtlo..
světová
Ukázky

Asfaltová pustina

278 Kč
222 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>