Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2022
světová

Kmotr
(1x)
Pár měsíců po druhé světové válce je organizovaný zločin pod taktovkou gangsterů z řad italských přistěhovalců stejně čilý, jako kdyby Amerika s Alem Caponem nikdy nezatočila.
světová

Kmotr

539 Kč
Nadace a říše
(2x)
Jedinou naději lidstva na brzký restart hrozí tentokrát zhatit moc nadčlověka...
světová

Nadace a říše

350 Kč
Nedostižný komorník
Humoristický román o hledání deníku, který by jeho nálezci přinesl balík peněz; lásce trvající dvacet let a jednom nedostižném komorníkovi.
světová

Nedostižný komorník

331 Kč
Volání divočiny
Volání divočiny, světově nejčtenější Londonova kniha, je skvělý dobrodružný román s bohatým, dramatickým dějem a sugestivně podanými povahami lidí a psů.
světová

Volání divočiny

295 Kč
Bouřlivé ticho
(1x)
Po tisícikilometrové Jihozápadní pobřežní cestě se manželé Raynor a Moth snaží vrátit k normálnímu životu a zase žít mezi čtyřmi zdmi. Jenže to pro ně není vůbec jednoduché. Pokračování mezinárodního bestselleru Pobřežní cesta.
světová

Bouřlivé ticho

359 Kč
Cena krve
Gene Hawkins přichází do styku se zločinem dnes a denně, strach ovšem nemá. Od chvíle, kdy ztratil milovanou ženu, pro něj život pozbyl smyslu a smrti se vyhýbá vlastně jen proto, aby dostál profesním povinnostem.
světová

Cena krve

314 Kč
Důvod k naději
Světově uznávaná bioložka a ochránkyně přírody Jane Goodallová změnila svým výzkumem v šedesátých 20. století pohled na chování šimpanzů a významně se zasloužila o jejich ochranu.
světová

Důvod k naději

358 Kč
Lovecraft
Howard Phillips Lovecraft patří k zakladatelům moderně pojatého hororu. Vybrané texty dokazují, že jeho tvorba nestárne.
světová

Lovecraft

448 Kč
Maigret váhá
V dopise doručeném na nábřeží Zlatníků se píše, že v nejbližší době zřejmě dojde k vraždě. Jeho pisatel sice nesdělí žádné další podrobnosti ani o sobě, ani o případné oběti, přesto v něm však úmyslně jistou stopu zanechá.
světová

Maigret váhá

296 Kč
Oheň a krev
(2x)
Fascinující kronika dějin královského rodu Targaryenů, předcházející Hře o trůny
světová

Oheň a krev

493 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 64 položek
1 2 3 .. 7 > >>