Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2022
světová

Hrrr na ně!
20. díl ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.
světová

Hrrr na ně!

395 Kč
Chlorid sodný
(4x)

Kdepak náhodná úmrtí, jde o krvavý řetězec chladnokrevných vražd! Oddělení Q odhalí v případech údajných sebevražd a tragických nehod významných osobností skrytý vzorec, na jehož rozluštění bude potřeba celého týmu.

světová

Chlorid sodný

422 Kč
Jane utíká
(2x)
Jane najednou neví, kdo je, nevzpomíná si na vlastní jméno, netuší, kolik jí je let. Bloudí ulicemi Bostonu v zakrvácených šatech a s deseti tisíci dolary v kapse. Nezbývá jí než důvěřovat hezkému mladíkovi, o němž jí říkají, že je to její manžel.
světová

Jane utíká

314 Kč
Jizva
(4x)
Katarzyně je přes čtyřicet a za celý život nevytáhla paty z rodného Polska.
světová
Ukázky

Jizva

269 Kč
La Fontainovy bajky
Nejznámější příběhy francouzské literatury ani po 360 letech neztrácejí na aktuálnosti a stále baví děti po celém světě.
světová

La Fontainovy bajky

224 Kč
Letní záhady
Se stoupající teplotou roste i potenciál zla. Nově sestavená sbírka povídek s letní tematikou
světová

Letní záhady

332 Kč
Maigret a zločin na vsi
Nebyla to jen chuť na ústřice a bílé krajové víno, které přiměly komisaře vydat se po boku vystrašeného učitele do Saint-André, malé vesničky na západním pobřeží Francie. Byla tu také podobnost toho místa s tím, které Maigret tak dobře znal…
světová

Maigret a zločin na vsi

287 Kč
Nejhorší děti na světě 3
Zdá se, že zásoby dětských prohřešků, ničemností, ba zlořádů ještě zdaleka nejsou vyčerpány. David Walliams je opět s humorem sobě vlastním zmapoval, zapsal a pak předal Tonymu Rossovi, aby k nim nakreslil spoustu vtipných ilustrací.
světová

Nejhorší děti na světě 3

269 Kč
Noční brána
(2x)

Je Mona Lisa společným jmenovatelem vražd, které od sebe dělí více než sedmdesát let? Smrti chladnokrevně zavražděného pařížského obchodníka s uměním v ospalé francouzské vísce na březích řeky Dordogne předcházel nečekaný nález ostatků muže.

světová

Noční brána

386 Kč
Pí a jeho život
(7x)
Po tragickém ztroskotání japonské nákladní lodi Tsimtsum, převážející bývalého ředitele zoo s rodinou i jeho zvířata z Indie do Kanady, se na rozbouřené hladině Tichého oceánu pohupuje osamělý záchranný člun....
světová

Pí a jeho život

403 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 64 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>