Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
detektivky

Anděl smrti
(6x)
Jubilejní třicátý román s Oldřichem z Chlumu, panošem Otou a Divišem zavede čtenáře opět na Bezděz a do jeho okolí.
detektivky
Ukázky

Anděl smrti

199 Kč
Jako stín - 20%
(3x)
Někde tam je. Skrývá se. A neustále se dívá. Edinburské kriminální oddělení má plné ruce práce s případem únosce, kterého svědci popisují spíš jako stín než jako opravdového člověka.
detektivky
Ukázky

Jako stín

319 Kč
255 Kč
Šelma - 20%
(6x)
Ministr vnitra slovně napadne mladého novináře, který píše o jeho údajném propojení s podsvětím. Konflikt plný výhružek zachytí kamery, což rozpoutá velkou mediální kauzu. O několik dní později je žurnalista spolu se svou partnerkou zavražděn...
detektivky
Ukázky

Šelma

348 Kč
278 Kč
Vlk - 20%
(5x)

Oblíbený norský autor Samuel Bjork přichází s novými díly z detektivní série s vyšetřovateli Holgerem Munchem a Miou Krügerovou. Píše se rok 2001. Novopečený šéf zvláštní vyšetřovací jednotky Holger Munch má za úkol vyřešit vraždu dvou jedenáctiletých chlapců.

detektivky
Ukázky

Vlk

269 Kč
215 Kč
Vina otců - 20%
(2x)
Dlouho očekávané vyvrcholení krimi série s prokurátorkou Rebeckou Martinssonovou.
detektivky
Ukázky

Vina otců

329 Kč
263 Kč
Nalezení - 20%
(3x)
Dvojnásobný držitel ceny za nejlepší českou detektivku Jiří Březina se v pátém případu Tomáše Volfa vydává do minulosti, která souvisí se současným případem nejen místem činu.
detektivky
Ukázky

Nalezení

194 Kč
155 Kč
Bouře - 20%
(5x)
Na ospalou vesničku Hovenäset na švédském západním pobřeží se valí bouře. Zrovna tuto noc si pro svůj příjezd vybral August Strindberg, jmenovec slavného spisovatele a finančník ze Stockholmu, který se rozhodl pověsit lukrativní kariéru na hřebíček a otevřít si v budově bývalého pohřebního ústavu vetešnictví.
detektivky
Ukázky

Bouře

389 Kč
311 Kč
Pohřbené kosti - 20%
(5x)
Detektiv Josie Quinnová se těší na poklidnou večeři se svým přítelem Noahem u jeho matky. Když k ní však přijedou, najdou ji za domem na zahradě. Bez známek života a s ústy plnými hlíny.
detektivky
Ukázky

Pohřbené kosti

382 Kč
306 Kč
Hlasy kostí
Mistrovské dílo klasika švédské literatury, jehož knihy dobře znají i čeští čtenáři.
detektivky
Ukázky

Hlasy kostí

249 Kč
Kronika volného pádu - 20%
(2x)
Brutální a zdánlivě nepochopitelné krveprolití spáchané za bílého dne v samém centru Prahy šokuje veřejnost. Jeho pachatel je zadržen přímo na místě činu, tím však práce vyšetřovatelů teprve začíná.
detektivky
Ukázky

Kronika volného pádu

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 340 položek
1 2 3 .. 34 > >>