Nejprodávanější Kniha - říjen 2022
sci-fi

Fulgrim
Graham McNeill vypráví v dalším vzrušujícím románu ze série Horovo kacířství příběh o tragickém selhání primarchy Fulgrima.
sci-fi

Fulgrim

350 Kč
Poseidonia
První chorvatský steampunkový román! Neobyčejné dobrodružství odehrávající se koncem 19. století v Paříži, Monte Carlu, Londýně, ale zejména uprostřed nekonečných vod jižního Atlantiku dýchá nadsázkou, erotikou a jedinečnou atmosférou fin de siecle.
sci-fi

Poseidonia

80 Kč
Dárce
(6x)
Vize ideální společnosti, pod jejímž povrchem se ale skrývá krutá pravda.
sci-fi
Ukázky

Dárce

211 Kč
Mnohokluk
Když se Adam jednoho dne vrátí domů, všechno je najednou jinak.
sci-fi
Ukázky

Mnohokluk

269 Kč
Ocelové město
Sci-fi román se špionážní zápletkou vypráví o pátrání po tajemství strašlivé zbraně, schopné jediným výstřelem zničit celé město.
sci-fi

Ocelové město

314 Kč
Stranger Things: Rebelka Robin
Střední škola je příšera, která pohltí všechno, co máte rádi. Tohle moc dobře ví Robin Buckleyová, oblíbená postava třetí řady hororového sci-fi seriálu televize Netflix a nyní také hrdinka románu Rebelka Robin.
sci-fi

Stranger Things: Rebelka Robin

403 Kč
Zmenšující se muž
(1x)
Den za dnem, centimetr po centimetru se Scott Carey zmenšuje. Jde o nezastavitelný proces v důsledku vystavení jeho těla podivné radiaci. Carey se nejprve pokouší pokračovat v jakémsi normálním životě, žena a děti se mu však nezadržitelně vzdalují.
sci-fi
Ukázky

Zmenšující se muž

448 Kč
Parazit
(1x)
Před třiceti lety Roberto Diaz a Trina Romano, odborníci na bioterorismus, nechali uprostřed západoaustralské pustiny srovnat se zemí celou vesnici, když zjistili, že její obyvatele krutě pozabíjela parazitická houba či plíseň....
sci-fi

Parazit

313 Kč
Planeta opic
Román Planeta opic můžeme zařadit do klasické science fiction literatury, i když příběh sám je podán spíše způsobem dobrodružného románu. Opičí společnost na vzdálené planetě ve vesmíru se nápadně podobá té lidské na Zemi.
sci-fi

Planeta opic

223 Kč
Sídlo červa
(3x)
V pomalu se rozpadajícím podzemním městě kdesi pod povrchem umírající planety putující kolem vyhasínajícího slunce se mladý Annelyn těší blažené naivitě života privilegovaných.
sci-fi
Ukázky

Sídlo červa

178 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 205 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 21 > >>