Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2022
hobby

Nová Voňavá lékárna - 11%
Nová Voňavá lékárna je nepostradatelná kniha pro laiky a profesionály, kteří hledají oporu a inspiraci pro svou práci s éterickými oleji.
hobby
Ukázky

Nová Voňavá lékárna

1 069 Kč
950 Kč
Stínohra - 11%

Naučte se umění stínohry!

Objevte kouzlo stínohry a vytvořte si celou zoo zvířat. Budete k tomu potřebovat jen baterku nebo lampičku a dvě ruce. Knížka Stínohra obsahuje celou řadu zvířecích druhů od alpaky a divočáka po vačici nebo páva.

hobby

Stínohra

269 Kč
239 Kč
Vánoční Tradinář - 11%
Nalaďte se s námi na vánoční atmosféru a pojďte společně hledat pozapomenutý smysl Vánoc, plných tradic a pospolitosti.
hobby

Vánoční Tradinář

539 Kč
479 Kč
Degustační příručka aneb jak přijít vínu na jméno - 11%
Degustační příručka je prodlouženou rukou milovníků vína i profesionálních degustátorů. Představuje široké spektrum smyslových vjemů s nimiž se při degustacích a hodnocení vína mohou setkat.
hobby
Ukázky

Degustační příručka aneb jak přijít vínu na jméno

216 Kč
192 Kč
Móda má duši - 11%
(2x)
Móda. Můžete sice říkat, že vás nezajímá, ale ať chcete nebo nechcete, móda vás provází denně 24 hodin. Jste přece oblečení, ne? Pokud se těšíte, že se v knize dozvíte něco o nových trendech a o tom, jak vypadat super cool a in, kupte si raději časopis. V této knize se sice dozvíte, co máte nosit, ale trendy určitě nebudou to, podle čeho se budete orientovat. Autorka, nekonvenční módní návrhářka a designérka, objevila průlomovou metodu osmi stylových typů OCTO CODES, která pomáhá ženám objevit jejich pravé já a pochopit vlastní styl. Po přečtení si budete kupovat už jen to, co vám sluší a v čem se cítíte opravdu skvěle. Neposlouchejte trendy – poslouchejte svou duši, své vnitřní já. Přes objevení svého stylu pak pochopíte i své blízké, zharmonizujete své vztahy a díky vědomému oblékání se vám otevře hlubší smysl vašeho života.
hobby

Móda má duši

296 Kč
263 Kč
Můj knižní deník - 11%
Každá kniha je malé dobrodružství. Abyste si vzpomínky na ně dlouho uchovali, vytvořili jsme pro vás Můj knižní deník. Nabízí dostatek prostoru na zápisky o přečtených knihách i místo na zaznamenání myšlenek či postřehů, které vám během čtení vytanuly na mysli.
hobby

Můj knižní deník

269 Kč
239 Kč
Kutilem doma i na zahradě s Receptářem prima nápadů - 11%
Kutil Pavel Zeman, známý z RECEPTÁŘE Prima nápadů, sestavil čtyřicet podrobných návodů na nejrůznější výrobky pro domácnost i zahradu.
hobby

Kutilem doma i na zahradě s Receptářem prima nápadů

314 Kč
279 Kč
Velké švédské křížovky - Klasické anekdoty - 11%
Další porce více než 300 křížovek. V tajenkách se ukrývají ty nejlepší anekdoty o blondýnách, dále anekdoty policejní, doktorské a anglické...
hobby

Velké švédské křížovky - Klasické anekdoty

89 Kč
79 Kč
Berta a Jan hledají kešky - 11%

Dají se ještě dnes najít poklady? Jistěže ano, kolem nás jich jsou tisíce. Stačí jen stát se jejich nadšeným hledačem. Řeč je o celosvětovém fenoménu – hře, která se nazývá geocaching – a u nás se jí po česku říká keškování neboli chytání kešek.

hobby

Berta a Jan hledají kešky

233 Kč
207 Kč
Keramika pro život s přírodou - 11%

Autorka složila knihu jako barevnou koláž. Zabývá se v ní nejen technikami keramické tvorby, ale předkládá také způsoby hledání inspirace v přírodě. Kniha je určena pro všechny, bez rozdílu věku nebo schopností, jimž je vrozená touha objevovat...

hobby

Keramika pro život s přírodou

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 56 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>