Nejprodávanější Kniha - říjen 2022
světová poezie

Myšlenky pod polštář - 11%
Okouzlující sbírka minimalistické poezie a krátkých prozaických textů z pera australské autorky Courtney Peppernell. Citlivé a trefné texty o životě, lásce, prohrách i výhrách nad sebou samým, o zlomených srdcích a našich nejistotách.
světová poezie

Myšlenky pod polštář

314 Kč
279 Kč
O pití - 11%
(1x)
Ženské, kočky, psaní, hudba. A pití. Tohle všechno se vybaví každému čtenáři Charlese Bukowského; každému asi v jiném pořadí. Po tematických antologiích O kočkách a O psaní vychází nyní další soubor básní a prozaických úryvků, známých i méně známých.
světová poezie
Ukázky

O pití

313 Kč
278 Kč
Krkavec / The Raven - 11%
Poeova slavná báseň „The Raven“ znovu vychází v překladu Tomáše Jacka (druhé vydání).
světová poezie

Krkavec / The Raven

315 Kč
280 Kč
Plamen - 11%
Sbírka písňových textů, básní a deníkových záznamů Leonarda Cohena nazvaná Plamen sice vyšla až po autorově smrti, na jejím uspořádání se však velký kanadský písničkář a básník výrazně podílel.
světová poezie
Ukázky

Plamen

313 Kč
278 Kč
Průřez - 11%
(1x)
Gerhard Rühm (*1930) patří ke klíčovým postavám evropské literární neoavantgardy. V centru jeho tvorby stojí vždy co nejvyšší smyslovost či sensoričnost estetického vnímání, maximální kontakt s jazykem a jeho rovinami v čase a prostoru.
světová poezie

Průřez

315 Kč
280 Kč
Víš, kam chodí kakat myš? - 11%
Pokračování světového bestselleru pro nejmenší Víš, co má v plínce myš? je tady! Naše stará známá myš vyrostla a umí zase něco nového. Co se od ní zvířátka a spolu s nimi i vaše děti naučí tentokrát?
světová poezie

Víš, kam chodí kakat myš?

224 Kč
199 Kč
Bytosti schopné zemřít - 11%
(2x)
Básníci zahrnutí v této antologii se v mnoha ohledech pohybují na okraji. Zcela vědomě nebo i proti své vůli stojí stranou společnosti, někteří z nich i stranou vlastního života. Smrt je dostihuje záhy, zvaná i nezvaná.
světová poezie

Bytosti schopné zemřít

260 Kč
231 Kč
Poesie - Básně - 11%
(3x)
Prvý rozsáhlý průřez básnickým dílem přináší tento svazek zahrnující ukázky ze všech jeho sbírek, včetně těch, které psal ve furlanském dialektu, jenž byl nářečím jeho milované matky (např. sbírka Básně v Caserse, 1942).
světová poezie

Poesie - Básně

225 Kč
200 Kč
Třicet sedm rukoubraní Džinaputrů - 11%
(2x)
Třicet sedm rukoubraní Džinaputrů je mimořádný text, který po staletí ovlivňoval mnoho generací praktikujících.
světová poezie

Třicet sedm rukoubraní Džinaputrů

108 Kč
96 Kč
Ein Traum aus schwarzem Glas/ Sen z černého skla - 11%
Výbor z básnického díla Jana Riedlbaucha Ein Traum aus schwarzem Glas/Sen z černého skla zachycuje autorovo básnické dílo ve všech jeho polohách. Vydáno u příležitosti autorových sedmdesátých narozenin.
světová poezie

Ein Traum aus schwarzem Glas/ Sen z černého skla

144 Kč
128 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>