Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
neobyčejné osudy

Jmenuju se Selma - 20%
Autorka pochází z nizozemské židovské rodiny a ve své knize vzpomíná na předválečné dětství v rodině se dvěma staršími bratry a mladší sestrou, popisuje německou okupaci Nizozemska a postupné rozdělení rodiny.
neobyčejné osudy
Ukázky

Jmenuju se Selma

199 Kč
159 Kč
Každý z nás byl hrdinou - 20%
Vzpomínky na Den D. Vylodění v Normandii. Operace Overlord.
neobyčejné osudy
Ukázky

Každý z nás byl hrdinou

225 Kč
180 Kč
Když má žena plán - 20%
(1x)
Matka úspěšného podnikatele Elona Muska, mezinárodně uznávaná supermodelka, sdílí příběhy a zkušenosti ze svého profesního i osobního života. Je to zároveň memoár i tipy do života, co se týče rodiny, kariéry, vztahů, zdraví a výživy.
neobyčejné osudy
Ukázky

Když má žena plán

258 Kč
206 Kč
Lhala jsem - 20%

Když všechny masky spadnou. Upřímná zpověď o hledání vnitřní pravdy. „Vše, co se ti kdy stalo, mělo svůj důvod. A jakmile ten důvod poznáš, osvobodíš sebe i ostatní. Dokážeš v životě najít tolik radosti, že se tvoje srdce otevře dokořán, aby pojmulo a objalo celý svět. Nikdo tě nezachrání. Zachráníš se sama.“

neobyčejné osudy
Ukázky

Lhala jsem

269 Kč
215 Kč
Nápad za miliardu - 20%

Z nuly až na vrchol. Deset příběhů úspěšných českých startupů a jejich zakladatelů. Ještě před čtyřicítkou zažili mezinárodní úspěch ve světě byznysu. Tomáš Čupr, Josef Průša, Simona Kijonková a další osobnosti stojící za úspěšnými českými startupy, jejichž hodnota překročila hranici miliardy korun.

neobyčejné osudy
Ukázky

Nápad za miliardu

279 Kč
223 Kč
Nevidím ani tmu
(3x)
Kde zůstaly ženy? napadlo Aleše Palána během příprav budoucího knižního projektu. Jeho protagonisty budou totiž bez výjimky samí muži, kteří zvolili útěk jako formu osvobození od okolního světa, aby si mohli stvořit ten vlastní. Copak ženy neutíkají?
neobyčejné osudy
Ukázky

Nevidím ani tmu

398 Kč
Odvaha ke svobodě - 20%
(1x)
Knižní rozhovor v šestnácti kapitolách sleduje životní osudy Jana Sokola, jeho reflexe společenského dění a myšlenkové zrání. Dotýká se studia biblistiky, Nietzscheho díla, setkání s Janem Patočkou i v českém prostředí méně známých personalistů.
neobyčejné osudy
Ukázky

Odvaha ke svobodě

249 Kč
199 Kč
Přežila jsem Osvětim - 20%

Nové vydání slavné knihy o životě v osvětimském koncentračním táboře „Vzala mou ruku a začala vpichovat číslo 55908. Nepíchala mě vlastně do ruky, ale do srdce – tak jsem to cítila. Od té chvíle jsem přestala být člověkem.“

neobyčejné osudy
Ukázky

Přežila jsem Osvětim

249 Kč
199 Kč
Sen o štěstí - 20%
Peggy Guggenheimová se pohybuje uprostřed pařížské bohémy a snaží se uskutečnit dávný sen – otevřít si vlastní galerii.
neobyčejné osudy
Ukázky

Sen o štěstí

339 Kč
271 Kč
Zápisník abstinentky - 20%
(2x)
Jak se daří autorce vítězného blogu Magnesia Litera 2019 s odstupem jednoho roku od chvíle, kdy vydala úspěšnou knihu o svém boji se závislostí na alkoholu? Jaký je „střízlivý“ život abstinující alkoholičky? Michaela vypráví o tom, jak obtížné je abstinovat ve společnosti, kde je pití společenská norma.
neobyčejné osudy
Ukázky

Zápisník abstinentky

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>